Petiție națională | Andreea Marin comentează pe fondul scandalului „șoferul de la 2 Mai, prins drogat”: „E firesc să știe că există urmări grave și să și le asume” | EXCLUSIV

Andreea Marin, vedeta din România implicată de-a lungul timpului într-o mulțime de cauze sociale, comentează pe fondul scandalului privind puștiul de 19 ani drogat la volan, care a provocat moartea mai multor tineri. Îndrăgita prezentatoare s-a pronunțat în legătură cu petiția virală pe internet, prin intermediul căreia românii au semnat pentru elaborarea unui proiect de lege care să anuleze pe viață permisul de conducere pentru șoferii care au consumat droguri.
Andi Miron
22 aug. 2023, 15:03
Petiție națională | Andreea Marin comentează pe fondul scandalului „șoferul de la 2 Mai, prins drogat

Andreea Marin este de acord ca șoferii prinși drogați la volan să nu mai aibă dreptul de a conduce pe drumurile publice, însă are și-un amendament: să se facă distincția între cei iresponsabili și victimele persoanelor rău intenționate.

„Da, sunt de acord, dacă se dovedește ca nu au fost drogați fără voia sau știrea lor. Sunt multe cazuri și de acest fel când tinerilor naivi li se pune pe ascuns într-o băutură un drog. Acolo nu e vina lor că sunt drogați și e de competența autorităților sa dovedească adevărul.

Însă, atunci când drogul e folosit conștient și cu voința proprie, cel care face acest lucru și afectează si viața sau sănătatea altora, e firesc să știe că există urmări grave și să și le asume”, a declarat Andreea Marin, la solicitarea RomâniaTV.net.

Andreea Marin are o fiică, pe Violeta, în vârstă de 15 ani.

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea.

Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin, potrivit presei mondene.

VEZI AICI mai multe informații privind petiția. 

Drogatul de la 2 Mai a fost arestat

Șoferul de 19 ani, care a produs masacrul din stațiunea 2 Mai, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este anchetat pentru ucidere din culpă, fuga de la locul accidentului, conducere sub influența drogurilor – interzise prin lege, respectiv vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului oribil provocat de către Vlad Pascu au murit o fată de 20 de ani, un băiat de 21 de ani și au mai fost răniți câțiva tineri, printre care amintim doi tineri de 20 de ani și altul de 19 ani.

Șoferul a fost depistat pozitiv pentru consumul de cocaină, amfetamină și metamfetamină. Beizadeaua se mândrea pe internet cu mașinile tatălui său și cu consumul iresponsabil de substanțe interzise.

Vlad Pascu ar urma să stea la închisoare minimum zece ani de zile. Totuși, familiile îndurerate se tem de mușamalizarea cazului, în condițiile în care tatăl criminalului ar fi un interlop cu relații.

_

Andi Miron

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!