Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată: „Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11”

Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite vedete TV, chiar şi după zeci de ani de carieră. Însă, nu a avut acelaşi noroc şi în viaţa personală. Prezentatoarea a trecut prin trei divorţuri, iar trăieşte o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

12 nov. 2022, 20:20
Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată: „Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11”
Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată

Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată. A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, cu care are o fiică, și despre care s-a vehiculat că ar fi înșelat-o.

Chiar dacă nu a vorbit cu nume şi prenume, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată în căsnicie și spune că a ales să plece fără să se uite în urmă.

Citeşte şi: Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Andreea Marin rupe tăcerea după ce a fost înşelată

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. (…)

Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine.

Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată.”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.