Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor, Violeta, că ar apărea într-o continuare a filmului "Liceenii". Ambii au negat această informaţie şi au declarat că adolescenta are ale preocupări acum şi nici nu este actriţă.

26 oct. 2022, 13:53
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor. La 40 de ani de la lansarea filmului „Liceenii”, criticul Irina Margareta Nistor a afirmat că pelicula va fi relansată, dar într-o nouă distribuție. În rolurile principale ar apărea copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui ”Ionică”, Mihai Constantin.

Citeşte şi: Andreea Marin, criticată după ce a apărut în costum de baie: „Eu te știu o femeie decentă…”

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor

Pe contul său de socializare, artistul neagă că s-a pus problema unei continuări pentru filmul „Liceenii” în care să fie angrenați cei doi copii ai săi. Acesta a mai precizat că doar fiul lui, Radu, este actor, Violeta nu are nicio treabă cu actoria.

M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat.

Era bine dacă mă suna și dânsa. O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a spus Ștefan Bănică jr.

Andreea Marin neagă şi ea orice implicare a fetei sale i în noua distribuție. Motivul, explică vedeta, e legat de faptul că nu ar avea vârsta potrivită, dar și pentru că Violeta are alte priorități acum. ”Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin, pentru Fanatik.ro.