Veste BOMBĂ de la Andreea Marin. „Zâna Surprizelor”, mamă pentru a doua oară!

Andreea Marin, 45 de ani, trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu, 32 de ani, consulul României în Libia.

26 mai 2020, 17:19
Veste BOMBĂ de la Andreea Marin. „Zâna Surprizelor”, mamă pentru a doua oară!

Andreea Marin este mulţumită de faptul că iubitul ei se înțelege de minune cu, Violeta, rezultată în urma mariajului cu Ștefan Bănică.

Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, prima apariţie la TV împreună VIDEO

Ajunsă la 45 de ani, „Zâna Surprizelor” se gândește la posibilitatea de a mai face un copil, tot pe cale naturală.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Andreea Marin a adoptat la distanță o fețiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.

Andreea Marin, mărturisire cutremurătoare. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

Despre carieră, Andreea Marin vrea doar să fie sănătoasă, pentru a-și putea duce la bun sfârșit toate planurile.

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate”, a declarat Andreea Marin.