Andreea Marin se pregăteşte să-i dăruiască fiicei ei un frăţior: „Violeta este cel mai reușit format al meu. Singurul, deocamdată, dar îmi mai doresc un copil”

Andreea Marin a dezvăluit, în podcastul lui Mihai Morar, că îşi doreşte un al doilea copil şi că este extrem de chibzuită cu consumul de apă şi curent.

13 feb. 2022, 23:22
Andreea Marin se pregăteşte să-i dăruiască fiicei ei un frăţior: „Violeta este cel mai reușit format al meu. Singurul, deocamdată, dar îmi mai doresc un copil”

Andreea Marin a avut trei mariaje nereuşite, dar numai unul dintre cei trei foşti soţi i-a dăruit un copil. Zâna Surprizelor este recunoscătoare pentru viaţa împlinită pe care o are în acest moment, dar mai are încă multe planuri de viitor. Iar un frăţior sau o surioară pentru Violeta face parte din planurile ei.

Violeta se descurcă singură, e descurcăreață, dar asta și fiindcă a fost mama ei acolo. Un omuleț frumos pe interior și conștient. Este cel mai reușit format al meu, singurul, deocamdată. Îmi mai doresc un copil! Este conștientă de valoarea lucrurilor, nu doar de prețul lor.

Mi-ar plăcea să-i rămână cea mai puternică amintire a copilăriei, peste ani, cu mine. Nu știu dacă pot alege una, dar sper să-i rămână iubirea mea, cu tot ce înseamnă, este o iubire infinită pentru Violeta. Aș face orice pentru ea! Dacă aș fi pusă în situația de a renunța la viață ca ei să-i fie bine, aș face-o cu bucurie!”, a mărturisit Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

Citeste si Andreea Marin, dezvăluiri despre lupta cu depresia: „Eram nefericită. O continuă nefericire”

Andreea Marin şi-a învăţat fiica lecţia cumpătării

Orfană de la vârsta de 9 ani, „Zâna Surprizelor” s-a obişnuit să ia toată responsabilitatea pe umerii ei. Una dintre cele mai frumoase lecţii pe care le-a învăţat în copilărie a fost lecţia cumpătării. Andreea i-a predat această lecţie şi fiicei ei.

Ieșeam din cameră și stingeam lumina, ca să plătim cât mai puțin la curent. Și azi îi zic fiicei mele să facă așa. Și e foarte bine, așa și trebuie, să nu irosim energiile. A venit fiica mea de la școală și m-a certat că am lăsat apa pornită! Tot încercând să fac zece lucruri deodată, am uitat-o. Mi-a oprit apa și mi-a zis: «Să nu mai faci așa ceva! Ne-au învățat la școală că sunt copiii aceia în Africa și ar face orice pentru un strop de apă potabilă. Nu ai voie să o irosești!».

Mi-a plăcut lecția asta și mi-a adus aminte de copilăria mea. Întotdeauna, am economisit, am trăit cu mai puțin. Eu sunt cumpătată, nu ai să vezi că o să cumpăr genți scumpe, pantofi”, a povestit realizatoarea TV.

Citeste si Andreea Marin dezvăluie ritualul de lux prin care se relaxează. Zâna surprizelor, în „racheta de masaj” de ultimă generație: „Nu există scuze, nu există „nu se poate” ” VIDEO