Andreea Marin dezvăluie ritualul de lux prin care se relaxează. Zâna surprizelor, în „racheta de masaj” de ultimă generație: „Nu există scuze, nu există „nu se poate” ” VIDEO

Andreea Marin a reușit să slăbească 3 kilograme, iar acum a dezvăluit ritualul matinal de relaxare, care implică un scaun de masaj de ultimă generație.

26 ian. 2022, 16:32

Andreea Marin este decisă ca după sărbătorile de iarnă să se ocupe de cel câteva kilograme în plus pe care le-a câștigat și de aceea a început un program intens de slăbit, care include dietă și exerciții fizice,

Andreea Marin este una dintre cele mai marcante prezențe din televiziune, iar vedeta a reușit dintotdeauna să mențină un stil de viață echilibrat, fapt care s-a văzut mereu în aparițiile sale impecabile.

Duelul vedetelor! Andreea Marin îi dă peste nas Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a ironizat-o: „Doamna cu găina nu a avut prea mult haz”

La momentul actual, la cei 47 de ani, fosta prezentatoare de la „Surprize! Surprize!” și-a găsit liniștea și se declară un om împlinit din toate punctele de vedere. Andreea Marin are grijă de însăși, iar de această dată a început un program de slăbit, care pe lângă o alimentație sănătoasă și exerciții fizice, include și momente de relaxare la saună, sau băi luxuriante într-o cadă absolut superbă. Unul dintre elementele cele mai importante în ritualul matinal al Andreei Marin este un fotoliu de masaj.

„Este o zonă mai renascentistă, dar foarte rar folosesc cada, câteodată foarte rar o folosesc. Închei ritualul dimineața în budoarul meu, unde mă machiez, apoi stau măcar 10 minute în această rachetă care-ți face masaj. Scaunul de masaj este divin. Trebuie să-ți închipui cel mai bun maseur dar care are 10 mâini nu două. Mă trezesc la 7 dimineața ca să așez la 9 la birou.”, a declarat Andreea Marin.

În continuare, Andreea Marin a vorbit la Vorbește Lumea despre dieta de slăbit pe care a abordat-o, iar elementul cheie al regimului sunt ceaiurile.

Dieta care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească în doar o săptămână. Iată metoda care scapă pe oricine de kilogramele în plus

Dieta prin care Andreea Marin a slăbit trei kilograme într-o săptămână conţine câteva ingrediente, precum alimentaţia sănătoasă şi sportul. Fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că face mişcare cel puţin jumătate de oră pe zi.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris Andreea Marin, pe pagina sa de Instagram, potrivit Unica.

Andreea Marin, imaginea de mii de like-uri cu fiica ei. Cum arată acum Violeta: „Chipul fericirii!” FOTO

După ce a mărturisit că a slăbit trei kilograme în doar o săptămână, Andreea Marin a fost asaltată de fani cu numeroase întrebări despre cura pe care o ţine. Andreea Marin a spus că este o dietă de detoxifiere, însă mai întâi a apelat la ajutorul unui specialist.

Admiratoarele care o urmăresc pe fosta soţie a lui Ştefan Bănică au insistat să le ofere mai multe detalii despre regim, însă vedeta a refuzat.

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin are 47 de ani

Andreea Marin a împlinit 47 de ani pe 22 decembrie. Celebra prezentatoare de televiziune și antreprenoare și-a petrecut ziua acasă, alături de cei dragi.

„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a transmis Andreea Marin pe Facebook și pe Instagram.