Andreea Marin şi iubitul ei, surprinşi alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck pe străzile din Capri. VIDEO

Apariţie de senzaţie pe străzile din insula Capri. Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinşi de localnici la plimbare în luxoasa insulă. În spatele lor, la mică distanţă, nimeni alţii decât conaţionalii noştri, Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

30 iul. 2021, 22:48
Andreea Marin şi iubitul ei, surprinşi alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck pe străzile din Capri. VIDEO

Andreea Marin şi iubitul ei şi-au petrecut vacanţa pe una dintre cele mai luxoase insule din Europa, unde au avut ocazia să-i întâlnească pe JLo și Ben Affleck. Zâna Surprizelor şi iubitul ei se aflau chiar în spatele celebrului cuplu, când au fost filmaţi în sudul Italiei.

JLo și Ben Affleck au intrat într-un magazin de bijuterii, apoi într-unul de haine, s-au ținut de mână și s-au lăsat fotografiați de fani.

Pe una dintre filmări, în spatele lor apar Andreea Marin şi iubitul ei. Zâna Surprizelor poartă o pălărie de vară pe cap și ochelari de soare, după cum se vede în imagini.

Jennifer Lopez și Ben Affleck formează un cuplu după 17 ani

Jennifer Lopez (52 de ani) și-a aniversat ziua de naștere pe 24 iulie, într-un cadru idilic, oferit de insula Capri. JLo și Ben Affleck şi-au oficializat relația printr-o postare pe Instagram făcută chiar de cântăreață.

Citeste si Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou, la 17 ani de la despărţire! Vacanţă romantică în Montana

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să-și oficializeze în sfârșit relația, așa că după luni de speculații, cei doi au împărtășit un sărut pătimaș în văzul tuturor. Un alt aspect care confirmă că artista și actorul sunt într-o relație cât se poate de serioasă este faptul că Jennifer și Ben se aflau în cadrul unui eveniment intim de familie, aniversarea zilei de naștere a surorii divei. Mama lui Jennifer l-a primit foarte frumos pe Ben Affleck și întreaga familie a lui Jen părea încântată de faptul că cei doi și-au reluat relația.

Citeste si Ce avere are Andreea Marin. Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea: „Nu sunt un om bogat. Maşina şi casa sunt luate pe credit”