Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, imagine superbă pe internet. Deși nu e copilul ei, vedeta îl susține cu toate forțele pe micul actor intrat în lumea afacerilor

Andreea Marin și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., au o relație specială. Deși nu e copilul ei, fosta prezentatoare TV îl încurajează și îl susține în proiectele sale.

08 mai 2022, 12:45
Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, imagine superbă pe internet. Deși nu e copilul ei, vedeta îl susține cu toate forțele pe micul actor intrat în lumea afacerilor

Recent, Andreea Marin a făcut o plimbare până la cafeneaua lui Radu Ștefan, iar cei doi au făcut și o fotografie care a ajuns ulterior pe Social Media. Vedeta a încercat câteva dintre preparatele de la cafeneaua micului actor, căci Radu și-a deschis de câteva luni de zile propria afacere.

Andreea Marin a mărturisit că este foarte mândră de fratele vitreg al Violetei și că se bucură foarte mult că cei doi copii se înțeleg atât de bine. De asemenea, ea le-a recomandat urmăritorilor săi să facă o vizită la cafeaua lui Radu fiindcă se implică foarte mult și e un loc care chiar merită un popas.

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin.

Radu Ștefan, adevărul despre cum se înțelege cu Andreea Marin și Violeta

Radu a stat o perioadă în compania Andreei Marin, pe vremea când vedeta forma un cuplu cu Ștefan Bănică. Tânărul a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriul copil și au avut o relație de excepție.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”, a mărturisit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, pentru Antena Stars.

Cei doi au petrecut mult timp împreună, iar vedeta l-a ajutat și sprijinit pe Radu de fiecare dată când a avut nevoie. Radu are o relație frumoasă și cu sora lui Violeta, fiica Andreei Marin, mai ales pentru că încă de mici au fost foarte apropiați unul de altul.

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr, a intrat în lumea afacerilor de câteva luni de zile. Tânărul talentat de 19 ani și-a deschis, din propriii lui bani, o cafenea în Centrul Vechi din Capitală. „Sunt la început. S-a deschis de curând cafeneaua mea. Îmi place, mă entuziasmează antreprenoriatul. Sunt foarte recunoscător că am putut să mă introduc în această lume mai devreme”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică în urmă cu trei luni.

Citește și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., s-a lansat în lumea afacerilor: „E un vis pe care-l aveam de mic copil”