BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart, după 7 ani de căsnicie

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi artistul Ştefan Bănică au decis să divorţeze, după 7 ani de căsnicie.

10 ian. 2013, 19:05
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. Andreea Marin şi Ştefan Bănică se despart, după 7 ani de căsnicie

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, joi, că au decis, „de comun acord”, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani.

„Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, au scris, pe conturile de Facebook, Andreea Bănică şi Ştefan Bănică.

Comunicatul celor doi a atras sute de comentarii în doar câteva minute de la postare, majoritatea exprimându-şi regretul faţă de destrămarea căsniciei.