Andreea Marin, surpriză pe Facebook înainte de UITE CINE DANSEAZĂ

UITE CINE DANSEAZĂ. Andreea Marin şi-a prezentat ţinuta aleasă pentru a o pune în valoare la ediţia de luni a emisiunii "Uite cine dansează", iar fanii au fost cuceriţi şi au copleşit-o cu complimente.

RomaniaTV.net
20 mart. 2017, 18:26
Andreea Marin, surpriză pe Facebook înainte de UITE CINE DANSEAZĂ

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care le-a prezentat prietenilor ei virtuali ţinuta aleasă pentru ediţia de luni a emisiunii „Uite cine dansează”. „Zâna” s-a arătat încântată de bijuteriile create special pentru ea.

„Seara aceasta va straluci la ProTV, pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Voi purta o tinuta statuara verde-smarald, cercei creati special pentru aceasta seara si o bratara spectaculoasa. Va astept la Uite cine danseaza, la 20:30!”, le-a spus Andreea Marin prietenilor ei virtuali, care s-au înghesuit să o complimenteze.

O fană a măgulit-o pe „Zână”, spunându-i că seara va fi una minunată doar pentru că va fi ea în platou. Andreea Marin nu a primit complimentul şi a ţinut să o contrazică imediat: „Va multumesc, dar veti vedea ca nu e asa. Toti membrii echipei arata minunat!”.