Andreea Marin, vorbeşte despre trauma femeilor: „Pumnii şi picioarele…”

Andreea Marin a fost mereu o familistă convinsă şi o persoană care ştie când să spună "stop". De-a lungul carierei, ea s-a implicat în numeroase campanii umanitare. Deoarece violenţa în familie este o acţiune tot mai des întâlnită, zâna vine în ajutorul femeilor agresate.

RomaniaTV.net
21 nov. 2014, 14:29
Andreea Marin, vorbeşte despre trauma femeilor: „Pumnii şi picioarele…”

Într-un interviu acordat unei publicaţii online, Andreea Marin a vorbit despre planurile de viitor, despre viaţa de familie, dar şi despre cel mai important proiect, „sprijinul femeilor agresate de partaner”.

„Nedemn de a avea o parteneră de viață, pur și simplu, dar și aflat în nevoie, un om fără busolă ce trebuie neapărat ajutat, pentru că altfel în viața lui va urma o nouă victimă. Oricare ar fi problemele, nimic nu justifica violenta, fie ea fizică sau emoțională. Pur și simplu pumnii și picioarele nu au ce cauta în casă, acolo e locul pentru înțelegere, dragoste, armonie, iar când există controverse, ele pot fi rezolvate și fără agresivitate.

Am auzit de multe ori spunându-se că unele femei „și-o caută”. Să vă spun un lucru: niciun om sănătos nu visează să fie bătut sau umilit. Cui îi place să primească un pumn în față? Sau o curea peste picioare? Sau să tremure de teamă când aude ușă deschizându-se și copiii ascunzându-se sub masă? E o realitate dureroasă, ea există, nu putem închide ochii chiar dacă nu ni se întâmplă chiar nouă. A închide ochii înseamnă a încuraja”, a declarat Andreea Marin pentru ziare.com.

Citeşte şi  Andreea Marin a dezvăluit cel mai ascuns secret al său. Prin ce coşmar a trecut vedeta