Andreea Moldovan a arătat testul de sarcină. Casnica, felicitată pe Facebook: Sarcină uşoară şi felicitări

Andreea Moldovan a arătat pe pagina de Facebook un test de sarcină spunându-le prietenilor virtuali că este real şi este testul ei.

03 apr. 2015, 06:42

„Dragilor, testul este cat se poate de real si este al meu! Nu este cosmetizat în niciun fel, 100% facut cum trebuie”, a scris Andreea pe contul ei de Facebook.

Aşteptările sale au fost repede împlinite, în scurt timp de la postare fotografia adunând peste 1400 de like-uri şi numeroase comentarii, marea lor majoritate laudative la adresa vedetei.

„Sarcina usoara si felicitari”, „Felicitari! Sa fii fericita!”, „Felicitari! Doamne Ajuta si sarcina usoara!!!”, „Yupiiii! Felicitări! Si la noi s-a întâmplat la fel minunea!! Sa bem zic!”, „Vladimir a facut treaba buna ca de unde prezervativ in jungla”, au scris fanii pe Facebook.

Până la urmă totul a fost doar o păcăleală de 1 Aprilie. Testul era real, însă, a fost făcut în urmă cu aproape şase ani, până să se nască fetiţa ei.

Andreea Moldovan este căsătorită, de mai mulţi ani, cu DJ Optick, alături de care are şi o fetiţă, însă în ultimele săptămâni au apărut zvonuri că ea ar avea o idilă cu Vladimir Drăghia. Andreea Moldovan şi Vladimir Drăghia au participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar în timpul concursului desfăşurat în jungla africană, ea şi-a acuzat colegii că bârfesc pe seama faptului că este prea apropiată de Vladimir Drăghia. Pe parcursul emisiunii, cei doi chiar s-au tachinat şi au glumit foarte des, mulţi fiind de părere că ei flirtează.

Odată ajunşi înapoi în România, Andreea şi Vladimir au rămas în continuare apropiaţi. Cei doi au fost surprinşi de paparazii în timp ce se aflau împreună în oraş.

CITEŞTE ŞI: Andreea Moldovan, poza „perversă” din AFRICA de SUD cu care şi-a cucerit fanii