Andreea Paul, PDL: Decizia lui Băsescu e corectă! Sunt revoltată de cum s-a construit bugetul pe 2014

Deputatul Partidului Democrat Liberal (PDL)  Andreea Paul a declarat luni că decizia preşedintelui de a nu semna acordul cu FMI este corectă, transmite Agerpres. Ea mai afirmat că este foarte revoltată de felul cum a fost construit bugetul pe 2014.

02 dec. 2013, 20:03
Andreea Paul, PDL: Decizia lui Băsescu e corectă! Sunt revoltată de cum s-a construit bugetul pe 2014

Întrebată dacă decizia preşedintelui Băsescu de a nu semna memorandumul este una corectă, deputatul PDL a spus ‘Da’.

‘Noi ne-am opus foarte tare la creşterea taxelor şi impozitelor în anul 2014, situaţia economică a României nu impune nicio astfel de măsură, noi avem nevoie de măsuri de relansare economică şi de creare de noi locuri de muncă, iar din păcate în bugetul pe anul viitor nu avem’, a declarat Andreea Paul pentru AGERPRES.

Ea a adăugat că este ‘foarte revoltată’ de modul în care USL a construit bugetul României.

‘Ar fi un pas fără precedent în istoria relaţiilor internaţionale financiare ale României ca un memorandum să fie transmis către FMI doar cu semnătura Guvernului nu şi cu semnătura preşedinţiei, de regulă şi fără excepţie acordurile internaţionale care angajează ca parteneră România sunt semnate şi de către Preşedinţie şi de către Guvern. Guvernul este în ipostaza în care să ia decizia dacă transmite mai departe acordul către FMI sau dacă nu îl transmite, dar bănuiam că din atitudinea din ultimele 12 luni ale USL care joacă ca un partid unic care deţine 100% în proprietate România ei vor transmite mai departe memorandumul. Aşteptăm decizia oficială’, a încheiat deputatul PDL.

VEZI SI:

Acordul cu România va fi discutat de către FMI în luna martie, cel mai probabil