Andreea Paul Vass a refuzat postul de ministru al Economiei

Propusă de PDL pentru portofoliul Economiei, Andreea Paul Vass, fost consilier al lui Emil Boc, a declarat că refuză să facă parte din Cabinetul Ungureanu. Vass a făcut anunţul după ce a fost criticată dur în interiorul PDL din cauza nominalizării, ea primind de altfel şi cele mai puţine voturi la şedinţa în care au fost stabilite propunerile partidului pentru noul Guvern.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 20:42
Andreea Paul Vass a refuzat postul de ministru al Economiei

„Am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt de ordin personal. Nu am de gând să fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, întotdeauna am lucrat cu pasiune. Au fost voci în PDL care m-au susţinut foarte puternic. Este o decizie personală. Le mulţumesc colegilor din PDL care şi-au pus încrederea în mine”, a declarat, marţi seara, Andreea Paul Vass.

Vass şi-a comunicat decizia în timp ce,  la Palatul Victoria, premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, şi liderii coaliţiei purtau o nouă rundă de discuţii privind formarea Guvernului.

În cursul zilei de marţi, o parte a liderilor PDL au criticat-o dur pe Andreea Vass, pe motiv că nu ştie diferenţa dintre watt şi volt.

Andreea Paul Vass a fost propusă pentru șefia Ministerului Economiei după ce a absolvit ASE cu o lucrare despre „Aplicarea teoriei haosului în previzionarea cursului de schimb”, a lucrat în cercetare învăţând că „hazardul favorizează numai o minte pregătită” şi a fost consilier la Preşedinţie la 27 de ani.