Andreea Paul: Vom efectua un sondaj în iulie pentru a stabili candidatul dreptei la prezidenţiale

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Andreea Paul a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, că în luna iulie va avea loc un sondaj de opinie cu potenţialii candidaţi ai Partidul Naţional Liberal (PNL) şi PDL la preşedinţia României, urmând să fie susţinut cel mai bine plasat dintre aceştia, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
27 iun. 2014, 13:01
Andreea Paul: Vom efectua un sondaj în iulie pentru a stabili candidatul dreptei la prezidenţiale

‘Sunt foarte mulţi care se cer candidaţi, dar ce am agreat noi în PNL-PDL a fost următorul lucru: luna următoare va avea loc o analiză sociologică, respectiv un sondaj pentru măsurarea unui candidat pe care-l propune pentru prezidenţiale PNL şi unul pe care-l propune PDL. Măsurătorile vor fi făcute de către noi, extrem de obiectiv, e în interesul ambilor parteneri să scoatem cel mai bun candidat, iar în numele PDL candidatul desemnat este Cătălin Predoiu şi noi pe el îl trimitem în competiţia cu candidatul ce va fi desemnat în acest weekend de către PNL. Cine va fi cel mai bun, ne aliniem în spatele lui toată dreapta şi mergem mai departe. Suntem obligaţi să scăpăm această ţară de guvernarea de stânga’, a declarat Andreea Paul.

Deputatul a mai arătat că Partidul Mişcarea Populară (PMP) poate decide dacă se alătură sau nu acestei construcţii a dreptei.

‘Vor decide ei înşişi ce vor să facă. Devin pe zi ce trece tot mai mititei. Îmi pare rău pentru ei, mi-aş fi dorit să avem în dreapta multe partide puternice şi mari, şi-ar fi plăcut să fie aşa, dar nu e asta realitatea’, a mai spus Andreea Paul.