Andreea Paul vs Sulfina Barbu. Înţepături între doamnele din PDL? VIDEO

Doamnele de la Putere îşi trimit săgeţi: Andreea Paul o atacă indirect pe Sulfina Barbu, lăudând-o pe Claudia Boghicevici, actualul ministru al Muncii. Pe de altă parte, consilierul premierului afirmă că aprecierea faţă de ministrul Muncii nu înseamnă neapărat un atac direct la adresa Sulfinei Barbu.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 15:33
Andreea Paul vs Sulfina Barbu. Înţepături între doamnele din PDL? VIDEO

Consilierul primului ministru Andreea Paul Vass a declarat, vineri, că a fost nevoie de venirea ministrului Claudia Boghicevici la conducerea Ministerului Muncii pentru a fi luate în seamă o serie de propuneri ce ar putea duce la reintrarea pensionarilor pe piaţa muncii.

„Nu voi spune că avem nevoie în mod particular de aviatori sau de profesori. Nu, e nevoie de absolut toate domeniile profesionale. Politica aceasta am creionat-o acum 3 ani de zile. A fost nevoie să vină doamna ministru Claudia Boghicevici care să vibreze la această propunere şi îi mulţumesc. Cred că nu este prematur deloc să spun că există un spirit Claudia Boghicevici”, a spus Paul, lansând astfel un atac mai mult sau mai puţin voalat la adresa fostului ministru, Sulfina Barbu.

Contactată telefonic de RTV.NET, Andreea Paul a declarat: „Afirmând că există un spirit Claudia Boghicevici nu echivalează cu un atac direct la adresa Sulfinei Barbu. Nu am timp pentru niciun fel de atac”.

În urmă cu o lună, Sulfina Barbu, care era încă ministru, a declarat că numirea Andreei Paul în funcţia de membru al comisiei de listare a Hidroelectrica şi faptul că soţul şi cumnatul acesteia lucrează la o firma de brokeraj reprezintă „un caz de incompatibilitate”.

În replică, consilierul prim-ministrului a declarat, pentru RTV.NET, că „nu există niciun caz de incompatibilitate în cazul Hidroelectrica” şi că soţul ei nu mai este broker de doi ani.

Încă de la începutul întâlnirii de astăzi, camera de luat vederi a suprins faptul că Andreea Paul Vass şi Claudia Boghicevici, pe de o parte şi Sulfina Barbu pe de alta s-au ignorat total din clipa în care au intrat în aceeaşi încăpere, deşi au stat de vorbă cu alte persoane prezente în sală.