Andreea Perju iubește din nou, la trei ani după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale: „Mi-a luat ceva să îl găsesc”

Andreea Perju a divorțat de Cristi Dociu, tatăl fetelor sale, după 13 ani de relație, și acum are un nou iubit. Actrița a ales să fie cât se poate de discretă și nu a vorbit public despre viața ei.

08 dec. 2023, 18:35
Andreea Perju iubește din nou, la trei ani după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale: „Mi-a luat ceva să îl găsesc”

La trei ani de la divorțul de Cristi Donciu, Andreea Perju iubește din nou. Actrița a recunoscut că are un nou partener și că e foarte fericită.

Andreea Perju și Cristi Dociu au divorțat, iar actrița s-a mutat alături de fiicele sale într-o casă nouă.

„Nu aș vrea să vorbesc despre asta neapărat, dar da, într-adevăr există cineva în viața mea, care în momentul de față simt că este un om cu care am rezonat. Mi-a luat ceva timp să îl găsesc, dar simt că, până în momentul de față, suntem pe aceeași lungime de undă și simt că și în următoarea perioadă se vor consolida lucrurile și vor merge pe o direcție lină.Dar nu vreau să vorbesc despre asta, nu am neapărat superstiții, însă știi cum e, ce e la tine acasă, departe de ochii curioșilor, cu atât mai mult că este și toată situația, și sunt fetițele care pentru mine sunt în continuare prioritatea numărul unul și vor rămâne pentru totdeauna. Cu atât mai mult că îmi doresc să le protejez și îmi doresc să existe această intimitate”, a declarat Andreea Perju pentru unica.ro.

Citește și Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Actrița vorbește foarte frumos la adresa fostului ei soț. „Noi am avut o relație superbă. A fost relația care, pentru mine, va rămâne cea mai semnificativă, pentru că din această relație au reieșit cele mai minunate fetițe de pe fața pământului. Iar copilele astea m-au echilibrat, mi-au dat un sens în viață și o putere, pe care sigur mi-ar fi fost mult mai greu să mi-o găsesc, neavându-le pe ele.Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa.Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine”.

Andreea Perju a revenit la marea ei dragoste, actoria

După ce a devenit mamă, Andreea Perju a lăsat pasiunea pentru actorie pe locul doi și s-a dedicat în totalitate fiicelor sale. Recent, actrița a reveit pe micile ecrane în serialul de comedie „Bravo, tată!”, de la Antena 1. Andreea Perju joacă rolul Angelicăi, o directoare de grădinită, mamă de fată și fosta soție a lui Flavius, interpretat de Cosmin Natanticu. Andreea Perju este foarte bucuroasă că a revenit la vechea ei pasiune și susține că personajul Angelicăi i se potrivește de minune.

„Nu am intrat încă în vacanță, mai filmăm până pe 20 decembrie. E foarte frumos, e foarte funny, uneori este greu că este normal să fie și așa, dar per total am început să ne cunoaștem, să ne obișnuim unii cu ceilalți, totul devine din ce în ce mai relaxant”, a adăugat Andreea Perju.

Citește și Solistul trupei Voltaj și soția sa, în război cu Nicușor Dan! Cuplul a dat în judecată Primăria Capitalei. Care este motivul