Andreea Perju iubește din nou, la trei ani după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale: „Mi-a luat ceva să îl găsesc”

Andreea Perju a divorțat de Cristi Dociu, tatăl fetelor sale, după 13 ani de relație, și acum are un nou iubit. Actrița a ales să fie cât se poate de discretă și nu a vorbit public despre viața ei.
Alina Costache
08 dec. 2023, 18:35
Andreea Perju iubește din nou, la trei ani după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale:

La trei ani de la divorțul de Cristi Donciu, Andreea Perju iubește din nou. Actrița a recunoscut că are un nou partener și că e foarte fericită.

Andreea Perju și Cristi Dociu au divorțat, iar actrița s-a mutat alături de fiicele sale într-o casă nouă.

„Nu aș vrea să vorbesc despre asta neapărat, dar da, într-adevăr există cineva în viața mea, care în momentul de față simt că este un om cu care am rezonat. Mi-a luat ceva timp să îl găsesc, dar simt că, până în momentul de față, suntem pe aceeași lungime de undă și simt că și în următoarea perioadă se vor consolida lucrurile și vor merge pe o direcție lină.Dar nu vreau să vorbesc despre asta, nu am neapărat superstiții, însă știi cum e, ce e la tine acasă, departe de ochii curioșilor, cu atât mai mult că este și toată situația, și sunt fetițele care pentru mine sunt în continuare prioritatea numărul unul și vor rămâne pentru totdeauna. Cu atât mai mult că îmi doresc să le protejez și îmi doresc să existe această intimitate”, a declarat Andreea Perju pentru unica.ro.

Citește și Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Actrița vorbește foarte frumos la adresa fostului ei soț. „Noi am avut o relație superbă. A fost relația care, pentru mine, va rămâne cea mai semnificativă, pentru că din această relație au reieșit cele mai minunate fetițe de pe fața pământului. Iar copilele astea m-au echilibrat, mi-au dat un sens în viață și o putere, pe care sigur mi-ar fi fost mult mai greu să mi-o găsesc, neavându-le pe ele.Noi doi am crescut împreună, am evoluat împreună, am făcut foarte multe lucruri împreună. Adică, până să hotărăsc să o iau pe un alt drum, Cristi a fost un alfa.Doar că eu nu cred în relațiile de care ții cu dinții, doar ca să nu se termine”.

Andreea Perju a revenit la marea ei dragoste, actoria

După ce a devenit mamă, Andreea Perju a lăsat pasiunea pentru actorie pe locul doi și s-a dedicat în totalitate fiicelor sale. Recent, actrița a reveit pe micile ecrane în serialul de comedie „Bravo, tată!”, de la Antena 1. Andreea Perju joacă rolul Angelicăi, o directoare de grădinită, mamă de fată și fosta soție a lui Flavius, interpretat de Cosmin Natanticu. Andreea Perju este foarte bucuroasă că a revenit la vechea ei pasiune și susține că personajul Angelicăi i se potrivește de minune.

„Nu am intrat încă în vacanță, mai filmăm până pe 20 decembrie. E foarte frumos, e foarte funny, uneori este greu că este normal să fie și așa, dar per total am început să ne cunoaștem, să ne obișnuim unii cu ceilalți, totul devine din ce în ce mai relaxant”, a adăugat Andreea Perju.

Citește și Solistul trupei Voltaj și soția sa, în război cu Nicușor Dan! Cuplul a dat în judecată Primăria Capitalei. Care este motivul

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!