Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Teo Trandafir a mărturisit cu cine și-ar dori să ia masa de Crăciun, dar că, din păcate, acest lucru nu mai e posibil.

08 dec. 2023, 17:13
Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

Teo Trandafir a spus că a avut un an plin de schimbări, care au surprins-o foarte tare, iar marea provocarea a fost trecerea de la TV la radio.

„M-a surprins și bucurat în același timp propunerea de a prezența, alături de Mihai Hinda, cu care mai colaborasem, emisiunea „Bară la bară” la Radio Impuls. Provocarea a fost să trec de la TV la radio, în cadrul aceluiași trust, cumva să mă întorc la marea mea dragoste, radioul”.

Citește și Rona Hartner, experiență neplăcută la Ferma: „Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, am suferit foarte mult”

Teo Trandafir a mai spus ce își dorește de la noul an. „Îmi doresc să avem succes. Noi suntem tare bucuroși că la “Bară la bară” avem un public fidel, inteligent, care intră ușor în poveștile noastre, cu care vorbim aceeași “limba””.

Întrebată ce își dorește de la Moș Crăciun, prezentatoarea a spus că i-ar plăcea să primească o pereche de căști wireless.

De sărbători nu are planuri, dar în orice caz va petrece alături de prieteni. „Nu mi-am făcut planuri. Eu mă gândesc în fiecare zi dacă mâine voi mai fi pe pământul asta. În principiu, îl voi petrece cu prietenii și mă voi bucură de fiecare clipă”, a mai spus prezentatoarea, potrivit Spectacola.

Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masă de Crăciun?

„Mi-aș dori să se înțeleagă și să fie lângă mine Adrian Sîrbu, Mircea Badea, părinții mei împreună, Maia și nașa mea în capul mesei, care să ne coordoneze pe toți. Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”.

Citește și Simona Gherghe şi-a deschis sufletul, anunţ după 6 ani de căsnicie. Relaţia cu Răzvan Săndulescu, în impas din cauza copiilor

Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

„Îmi aduc aminte cele mai urâte cadouri pe care le puteam primi; erau gri, anoste și nu mă bucurăm de ele. Dar îmi aduc aminte că mi-am dorit foarte mult un aragaz de tablă pe care l-am și primit. Îmi aduc aminte că soțul mătușii mele făcea cea mai bună tobă din lume. Crăciunul la Pitești însemna pentru mine tobă aia și îmi lipsește pentru că el a murit, eu am rămas fără el și nu am mai regăsit acel gust niciodată”,