Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette: „Mi-a scris de două ori”

Andreea Podărescu a fost şi ea abordată de agresorul lui Laurette. Bruneta a declarat că bărbatul i-a scris câteva mesaje pe Facebook, în urmă cu doi ani, în care îi făcea complimente, urmate şi de o invitaţie.

25 mart. 2021, 16:39
Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette: „Mi-a scris de două ori”
Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette

Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette. Odată cu mediatizarea cazului, Andreea Podărescu a descoperit că bărbatul i-ar fi scris în urmă cu ceva timp, în speranța că vor ieși la o întâlnire.

Citeşte şi: Laurette, primele declaraţii după audieri: „Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”

Spre surprinderea mea am descoperit că m-a abordat și pe mine în 2019, cu niște complimente și, totodată, cu o invitație. Ideea este că eu nu prea răspund mesajelor pe care le primesc pe Facebook, mai cu seamă din partea persoanelor pe care nu le cunosc. Acest domn mi-a scris de două ori, dar nu am răspuns niciodată. (…)

Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette

Habar nu aveam, mai cu seamă că pe Facebook figurează cu un alt nume și chiar nu aveam de unde să știu că este el. Eu nu am răspuns niciodată, nu am făcut nicio legătură, nu l-am văzut niciodată, dar m-au surprins și pe mine mesajele pe care mi le-a trimis. Mi s-a adresat cu o invitație și mi-a făcut niște complimente

”, a spus Andreea Podărescu, pentru Antena Stars.

Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette

Şerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette, după ce mulatra a fost snopită în bătaie într-un hotel din Centru Vechi al Bucureştiului. Jurnalistul şi-a exprimat dezamăgirea faţă de partea feminină, care o condamnă pe vedetă, că din vina a fost bătută.

Prezentatorul vorbește despre femei că nu ar trebui să critice, mai bine să empatizeze cu altă femeie care a fost bătută și care a avut de suferit din cauza unui comportament violent.

Tot primesc știrea cu Laurette de la mulți oameni. Am făcut prostia să deschid și să citesc și comentariile. Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă. Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi.

Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, dacă nu asculta!». Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriti» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a transmis prezentatorul într-un articol apărut recent pe site-ul Cronici pe bune.