Andreea Podărescu, clipe de coşmar. Băieţelul a ajuns la Terapie Intensivă: „Urlu, Doamne, la tine, sfâşiată de durere”

Andrea Podărescu a trecut prim momente cumplite, în urmă cu câteva zile, când fiul ei a ajuns la Terapie Intensivă. Anthony a contactat un virus foarte periculos iar primele două zile de la internare au fost critice pentru copil. Din fericire, copilul a trecut peste clipele grele şi acum se simte bine.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 12:51
Andreea Podărescu, clipe de coşmar. Băieţelul a ajuns la Terapie Intensivă: „Urlu, Doamne, la tine, sfâşiată de durere”

Bruneta a făcut mai multe postări pe reţelele de socializare. despre evoluţia stării de sănătate a fiului ei. Se pare că băieţelul contactase un virus extrem de agresiv, însă a reuşit să depăşească perioada critică.

Pentru prima dată, după foarte mult timp în viaţa mea, plâng de fericire! Da …fericire, dacă se poate spune asta, de pe un pat în spital şi cu copilaşul încă la perfuzii. Vreau să vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu, şi tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat, fiecare în parte. Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înţeles de ce. Pentru Anthony, cele 48 ore au fost critice şi decisive, pentru mine au durat 10 ani din viaţa mea. Dar nu mai contează, DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun şi iubitor.

Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală însă prinţul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici, şi pentru că Dumnezeu iubeşte îngeraşii (copilaşii trimişi de către el). Fiţi binecuvântaţi cu toţii şi bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în vieţile voastre! Pentru mine şi Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat şi iată că acum pot să-mi îmbrăţişez fericită copilaşul meu, care a suferit enorm în ultimele zile”, a scris modelul în mediul online.

Doamne …..da mi mie toată durerea lui ! Ia ma Doamne la tine …numai lasă mi copilul sănătos și in viața ! E copilul…

Publicată de Andreea Podarescu pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020