Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ: „Dumnezeu va decide ce se va întâmpla cu noi”

Andreea Podărescu a făcut mărturisiri după ce a fost bătută de fostul soţ. Anul trecut, bruneta povestea cum partenerul ei și-a schimbat comportamentul și a început să devină violent. Din fericire, a reuşit să depăşească această cumpănă.

23 nov. 2021, 09:48
Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ: „Dumnezeu va decide ce se va întâmpla cu noi”
Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ

Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ. Chiar dacă s-a lăsat cu scandal, în cele din urmă, manechinul a trecut de divorțul cu fostul iubit cu care are și un băiețel. Mai mult, a înfruntat și problemele majore de sănătate cu care s-a confruntat fiul ei, care, anul trecut, era internat la terapie intensivă.

Citeşte şi: Andreea Podărescu, abordată de agresorul lui Laurette: „Mi-a scris de două ori”

Andreea Podărescu, după ce a fost bătută de fostul soţ

Sunt bine din toate punctele de vedere. Sunt fericită pentru că m-am mutat la noua casă și mă ocup de amenajările ei, încă nu am terminat tot și asta mă preocupă în momentul de față. Eu îmi văd de viața mea, de copilașul meu.

Nu mă interesează alte lucruri ce țin de trecut. Îmi trăiesc viața așa cum trebuie și așa cum trebuia să o fac dintotdeauna, tot ce a ținut de mine, eu am făcut și aici mă refer la drepturile copilului. Doar Dumnezeu va decide ce se va întâmpla cu noi. Sunt o femeie puternică, nu mă poate doborî nimic.

Am trecut prin multe experiențe neplăcute, care m-au întărit, m-au ajutat să devin persoana care sunt astăzi. M-am mutat în cartierul în care eu am copilărit. Mi-e bine, atât mie, cât și copilului meu. I-am amenajat o cameră așa cum și-a dorit, are jucărelele lui, am vopsit-o în culoarea pe care și-a dorit-o”, a declarat Andreea Podărescu la Antena Stars.