Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoarea a Deliei este gravidă în 8 luni

Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoare a Deliei se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Recent, a fost îngrijorată de simptomele care anunțau venirea pe lume a copilului și a mers la medic.

21 mart. 2023, 22:33
Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoarea a Deliei este gravidă în 8 luni
Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital

Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Bruneta mai are doi copii și îl așteaptă pe al treilea. Pentru că se află în ultima lună de sarcină, ia în considerare fiecare semn pe care bebelușul îl dă. A crezut că va naște, însă a primit vesti bune după ce medicii au stabilit că totul a fost o alarmă falsă.

Citește și: Andreea Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Ce spune fosta dansatoare a Deliei: „Este provocator, frumos, dar şi obositor”

Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital

Vedeta a dezvăluit că urmează să nască peste două săptămâni, spre sfârșitul săptămânii a 38-a sau începutul celei de-a 39-a, adăugand că se simte bine și că a trecut peste momentul de panică. Andreea Popescu a povestit că nu era pregătită pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil și că nici soțul său, Rareș, nu se afla în țară, acesta fiind plecat în Dubai cu fiul lor.

Fosta dansatoarea a Deliei este optimistă și pregătită pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni din nou mămică.

Am avut niște stări mai diferite și l-am sunat pe domnul doctor și mi-a zis să mă duc la spital, la urgență, să mi se facă un control și să vedem dacă este de naștere sau nu, dar nu a fost. Am stat ceva pe acolo, mi-a făcut niște investigații și a fost o alarmă falsă, ceea ce e foarte bine pentru că nu aș fi vrut să nasc la 36 de săptămâni.

Nu era nici Rareș acasă…adică nu eram pregătită. Nu aveam nici geantă de maternitate. Nu aveam nimic. M-am dus precum câinele surd la vânătoare și nu aveam nici haine pentru copil, adică eram așa, total nepregătită. Important era să nu vină pentru că este micuț, 2 kg și 900 g. Acum sunt bine. Nu mai niciun simptom de a naște„, a declarat Andreea Popescu la Antena Stars.