Andreea Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Ce spune fosta dansatoare a Deliei: „Este provocator, frumos, dar şi obositor”

Andreea Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Vedeta a devenit cunoscută în showbizul autohton ca dansatoare a Deliei, însă de câţiva ani a renunţat la lumina reflectoarelor şi se bucură de o familie frumoasă şi... numeroasă.

21 sept. 2022, 16:31

Andreea Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Bruneta radiază de bucurie, pentru că urmează să aducă pe lume încă un sufleţel. Ea şi soţul ei, Rareș Cojoc, mai au împreună un băiețel și o fetiță. Fosta dansatoare este cea care a dezvăluit vestea cea mare şi chiar a mărturisit că nu vrea să se oprească aici, pentru că îşi doreşte mulţi copii.

Citeşte şi: Delia a dat tot din casă. Ce relaţie are cu soţul ei, Răzvan Munteanu: „Nu ştiu cum reuşim asta”

Andreea Popescu este însărcinată cu al treilea copil

Este provocator, este frumos, obositor, este greu, este minunat. Foarte multe persoane din social media cu urmăritori mulți sau mai puțin creează un idealism de mame perfecte sau mame care se plâng exagerat de mult. Mai sunt și cele care pozează în mame… că fiecare copil este perfect, că au colici, că este cel mai cuminte, cel mai ascultător și atunci creează frustrări.

Și eu le-am simțit, după ce am născut am rămas cu burtă o perioadă și atunci când vedeam mamele acelea suple, creează niște frustrări, că vrei sau nu le vrei. Poate ar trebui să spunem că sunt tot felul de momente grele, frumoase, provocatoare. Îmi doresc mulți copii.

Creează discuții între soț și soție, îndepărtarea dintre soți pentru că atunci când apare un copil atenția se axează pe copil. Nu este normal pentru că atâta timp cât relația ta cu soțul este una bună și închegată atunci relația cu copiii este extraordinară.

Atunci când apar discuții și certuri în relații apare o problemă. Chiar zilele astea am plecat doar eu cu soțul meu, pentru a sta doar noi câteva zile. Am fost și cu copiii, însă după am plecat doar noi”, a declarat Andreea Popescu, la Antena Stars.