Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața. Vedeta a făcut dezvăluri cutremurătoare: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dimineață”

Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața, pe vremea când avea doar trei anișori. Vedeta a fost mușcată de față de un câine maidanez și a trecut prin clipe teribile ani la rând. Acum, fosta dansatoare se străduiește să ascundă cicatricele pe care le are pe obraz.

03 oct. 2023, 17:24
Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața. Vedeta a făcut dezvăluri cutremurătoare: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dimineață”
Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața

Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața. În urma acestui incident au rămas semne, pe care vedeta a încercat de-a lungul timpului să le ascundă, apelând la intervenții estetice, nu mai puțin de șase la număr. Ultima operație a făcut-o la mijlocul lui septembrie și a mărturisit că s-a temut pentru viața ei.

Citește și: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neștiute despre relația cu soțul ei: „Ne-am văzut la o petrecere. I-a plăcut de mine că eram prin presă”

Andreea Popescu, la un pas să-și piardă viața

Era să și mor, dar Dumnezeu a avut un plan cu mine de m-a lăsat în viață (…) Am și nu am. Surprinzător, paradoxal, am și nu am. Am, pentru că nu mă simt confortabil cu mine de multe ori, dar nu am pentru că și de multe ori merg nemachiată, adică nu am probleme, merg la birou.

Bine că dacă am întâlnire de business nu mă duc nemachiată, nearanjată, dar de obicei pot să apar liniștită și nemachiată, chiar dacă lumea mă întreabă de foarte multe ori ce am pățit, ce s-a întâmplat.

M-am rugat să mă trezesc, Doamne, dă-mi zile, să nu mă iei acum. Orice operație are un risc și mă rog mereu la Dumnezeu să mă mai țină. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dimineață”, a spus Andreea Popescu, la Antena Stars.

Bruneta și soțul ei au o familie numeroasă, care le ocupă tot timpul. Au un băiețel pe nume Ioachim, în vârstă de cinci ani, o fetiță de doi ani, și mezinul familiei, un băiețel de doar două luni.

Uneori, lucrurile devin foarte agitate în casa lor, însă secretul, spune Andreea Popescu, este calmul. Andreea este uneori nevoită să rezolve singură totul, căci soțul ei este plecat la competițiile europene și mondiale de dans sportiv.