Andreea Raicu a dezvăluit de ce a renunţat definitiv la televiziune. „Era viaţa din filme, viaţa fără greşeală. Simţeam că lipsea ceva”

Andreea Raicu a dezvăluit care e motivul pentru care a decis să plece definitiv din televiziune, deși în urmă cu câțiva ani era una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micile ecrane.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 14:06
Andreea Raicu a dezvăluit de ce a renunţat definitiv la televiziune. „Era viaţa din filme, viaţa fără greşeală. Simţeam că lipsea ceva”

A debutat ca model, iar apoi s-a făcut remarcată în televiziune, unde a prezentat numeroase emisiuni, cum ar fi „Big Brother”, „Megastar”, „Miss fata de la țară”sau „M-a făcut mama artist”.

După ce a renunțat la televiziune, Andreea Raicu și-a dedicat tot timpul dezvoltării personale. Acum se ocupă de propria afacere cu articole vestimentare și, de asemenea, are un site de lifestyle și predă un cursuri corporate de mindfulness.

Andreea Raicu a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de la TVR2, care au fost motivele pentru care a ieșit din televiziune.

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a spus Andreea Raicu.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O sa avem o saptamana buna, da?#RaicuLifestyle #7SensesCollection Foto @alex_rosieanu

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) peOct 4, 2020 la 9:27 PDT

„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog.

Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era «Zbor deasupra unui cuib de cuci», un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu în emisiunea “Nu există nu se poate”.


loading...