Andreea Raicu a fost şi ea la vrăjitoare. Melissa află astăzi dacă va fi eliberată

O altă vedetă a căzut pradă vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa. Andreea Raicu ar fi apelat la serviciile Vanessei, pentru a se împăca cu fotbalistul Cristi Chivu, în 2004, când erau împreună. În plus, în casa vrăjitoarei, Raicu ar fi fost hărţuită sexual de un bărbat din familia Vanessei. În acest timp, vrăjitoarele încearcă să iasă din închisoare. Luni, la Curtea de Apel, este judecat recursul vrăjitoarei Melissa cu privire la punere în libertate.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 07:37
Andreea Raicu a fost şi ea la vrăjitoare. Melissa află astăzi dacă va fi eliberată

Melissa va participa luni la şedinţa de judecată în care se judecă recursul pe care aceasta l-a făcut la decizia magistraţilor de a fi în arest. Dacă magistraţii vor decide să-i admită luni recursul, Melissa va putea fi liberă.

Printre vedetele care au apelat la serviciile vrăjitoarelor se pare că se numără şi Andreea Raicu. Ea ar fi apelat la vrăjitoarea Vanessa pentru a se împăca cu fotbalistul Cristi Chivu în aceeaşi seară în care ar fi fost la vrăjitoare. Vedeta se pare că ar fi fost hărţuită de un bărbat din acea casă, însă Andreea Raicu a ţinut totul secret.

La acelaşi dosar au mai fost făcute încă trei arestări săptămâna trecută, este vorba despre socrul, amantul şi soţul Vanessei. Toţi cei trei au ajutat-o pe aceasta să-şi aleagă victimele şi să le înşele.

Cele două vrăjitoare îşi alegeau victimele mai ales din rândul vedetelor şi le înşelau. Le promiteau că le rezolvă problemele în schimbul unor sume mari de bani, a unor bunuri şi chiar imobile.