Andreea Raicu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viaţa ei: „I-am zis acele lucruri cu toată furia pe care o aveam în mine. Într-o zi, a plecat şi mi-am dat seama că nu i-am spus că îl iubesc”

Andreea Raicu a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din viaţa ei, moartea tatălui ei. Vedeta a dezvăluit că are un mare regret legat de părintele ei, şi anume că nu a reuşit să-i spună niciodată cât îl iubeşte.

15 sept. 2021, 09:50
Andreea Raicu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viaţa ei: „I-am zis acele lucruri cu toată furia pe care o aveam în mine. Într-o zi, a plecat şi mi-am dat seama că nu i-am spus că îl iubesc”

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre moartea tatălui său și despre impactul pe care tragicul eveniment l-a avut asupra sa. Vedeta a povestit că nu a avut niciodată o relaţie prea apropiată cu tatăl ei, că nu a simţit iubirea lui şi că, atunci când a crescut şi i-a putut reproşa acest lucru, a făcut-o cu toată furia acumulată în ea de-a lungul anilor. După moartea acestuia, în urmă cu 20 de ani, Andreea a rămas cu un regret uriaş, acela că, printre atâtea lucruri pe care i le-a mărturisit părintelui, nu a fost şi acela că îl iubeşte.

Am făcut-o cu toată furia pe care am ținut-o în mine atunci când eram mică. Am considerat atunci că i-am spus tot. Ei, bine, într-o zi a plecat și mi-am dat seama că nu i-am spus absolut tot. Nu i-am spus că îl iubesc și am trăit trăit cu acest regret foarte mulți ani. Până când am învățat să accept că nu am cum să schimb lucrurile….„, a dezvăluit Andreea Raicu în emisiunea La Măruţă.

Andreea Raicu a învăţat că acceptarea emoţiilor este secretul unei vieţi fericite

Vedeta a povestit că, în familia ei, nimeni nu îşi exprima emoțiile, iar în copilărie nu a avut parte de încurajări. Marcată de faptul că părinţii ei ar fi putut să nu o iubească, odată ajunsă la vârsta adultă Andreea a apelat la terapie. În prezent, Andreea Raicu are o legătură extraordinară cu mama sa și a învăţat să nu mai fugă de emoţii.

Citeste si Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO

Pentru a-i ajuta și pe alții care se confruntă cu reprimarea emoţiilor, cu convingerile limitative, Andreea a colaborat cu doi psihologi și a lansat o carte în care oferă sfaturi utile tuturor celor care doresc să scape de depresie, anxietate, tristeţe.

Oamenii nu sunt obișnuiți să își accepte emoțiile. Tocmai e aceea am și lansat acest jurnal al emoțiilor. Noi avem o foarte mare problemă în a intra în contact cu ele, mai ales dacă atunci când am fost mici nu am fost învățați să facem asta. Toate emoțiile astea s-au strâns în noi și uite că vezi oameni triști, anxioși, care reacționează agresiv din orice. De ce? Tocmai din cauza acestor stări reprimate„, i-a dezvăluit Andreea Raicu lui Cătălin Măruţă.

Citeste si Florin şi Brigitte Pastramă, un nou început în afaceri: „Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat”


loading...