Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO

Participanţii la o nuntă la care Tzancă Uraganu întreţinea atmosfera s-au văzut martorii unei bătăi desprinse parcă din filme. Totul a pornit de la o dedicaţie pe care unul dintre nuntaşi a considerat-o jignitoare.

14 sept. 2021, 15:53
Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO

La scurt timp după incident, artistul a explicat, într-o filmare, cum au stat, de fapt, lucrurile şi de la ce a pornit scandalul. Totodată, manelistul a făcut apel la oameni să aibă respect unii faţă de ceilalţi, dând asigurări că el tratează pe toţi la fel, indiferent de suma de bani pe care o primeşte.

Bătaie ca în filme la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu

A ieşit un mare scandal şi bătaie intre ei. Putea să iasă o mare nenorocire. Cântam la nişte oameni liniştit la petrecere în curte. M-a chemat alt băiat şi a dat dedicaţii jignitoare. Eu nu vreau să anunţ dedicaţii jignitoare, dar când vezi că insistă omul, mai spui aşa. A zis: „Când eram eu şmecher, alţii nu erau nici fraieri”, ceva de genul ăsta.

A sărit aproape toată petrecerea pe băiatul care a dat dedicaţia. Au sărit şi l-au măcelărit. Asta vă spun, să înţelegeţi situaţia şi să nu mai fiţi bătuţi în cap unii dintre voi. Beţi două pahare, aruncaţi o avalanşă de două milioane şi vă credeţi cine vă credeţi…

Citeste si Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Terminaţi cu prostia asta. Aruncaţi două milioane şi după aia spuneţi că eu sunt, că o păţiţi rău de tot. Vă spun spre binele vostru. Aşteptaţi, frate, să cânt la fiecare masă, îi cânt şi ăluia o melodie, stai să se termine programul lui. Respectaţi-vă între voi şi nu vă mai credeţi aşa tari că nu ştiţi de unde v-o luaţi.

S-a dat cineva ciumeg şi au sărit toţi pe el. Mi-au luat mie microfonul din mână băieţii ăştia şi i l-au aruncat în faţă şi au sărit toţi pe el. Nu mă lua tu când sunt la unu la masă să mă chemi la tine niciodată. Noi nu respectăm pe unul mai mult, pe altul mai puţin. Eu îi respect pe toţi la fel. Şi că-mi dă un milion, şi că-mi dă 200 milioane eu cânt la fel, îi distrez la fel„, a explicat celebrul manelist.

Tzancă Uraganu, scos din minţi de Mădălina Miu, soția sa: „O mare mincinoasă”

Recent, artistul a avut o răbufnire după ce soţia lui, de care este separat, a declarat că se înțelege bine cu artistul și că au vorbit la telefon șapte ore pentru a ajunge la un numitor comun.

Acesta a mărturisit că nu este nimic adevărat şi că, de fapt, Mădălina este cea care „cerșește” împăcarea.

În legătură cu Mădălina vreau să fac și eu un anunț, că în ultima vreme este o mare mincinoasă. Nu am vorbit cu ea șapte ore la telefon nici când eram la început. Știți cum e la început, toată lumea… Nici atunci nu vorbeam cu ea șapte ore la telefon, niciodată în viața mea nu aș vorbi cu ea șapte ore. Și două minute dacă vorbesc mă agită și nu știu cum să nu mai vorbesc cu ea. Să termine cu minciunile!

Eu am lăsat-o, ea se tot ținea de mine și mă tot întreba cum să facem, ce vreau și eu n-am mai vrut-o. Am lăsat-o din toate punctele de vedere, să-și vadă de treaba ei cu minciunile astea. Nu am timp să ajung la televiziune pentru că sunt ocupat cu cântările, de asta las anunțul aici. Ea spune numai minciuni, eu nu o caut, eu am lăsat-o și pot să mă jur în fața oricărui. În fine, n-am vrut să deschid acest subiect, dar văd că ea o încearcă niște chestii de astea proaste. Ce a fost a fost, nu am nimic cu ea, nu mă interesează, atâta tot”, a postat Tzancă Uraganu pe Instagram.

Citeste si Fulgy, asistent la „Acces Direct”. Condiţia pe care i-a pus-o Mirelei Vaida pentru a apărea în emisiune