Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”

Andreea Raicu a vorbit la podcast-ul lui Horia Brenciu despre fostele sale relaţii și despre bărbații care au trecut prin viața sa.

11 mart. 2022, 11:01
Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”
Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi

Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. Fosta vedetă de la Prima TV a dezvăluit care este obiectivul său principal într-un cuplu şi a subliniat că sunt anumite lucruri pe care mizează atunci când iubește, dar și unele pe care nu le acceptă.

Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”

Andreea Raicu susţine că iubirea și prețuirea de sine sunt lucrurile cele mai importante într-un cuplu. Vedeta a mai adăugat că fostele relații au ajutat-o să treacă peste anumite experiențe, chiar dacă au fost și unele toxice, care i-au făcut rău. „Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este să mă prețuiesc și să mă iubesc. Restul e un bonus. În relații e foarte probabil ca partenerul să aibă momente grele și asta m-ar face pe mine să mă simt neiubită. Am încercat să salvez niște bărbați din viața mea. Sunt anumite momente când nu trebuie să faci asta. Când faci totul pentru altul, atunci este posibil să ajungi epuizată, stoarsă, nerespectată, neprețuită și dată undeva la gunoi. E foarte greu să fac un top, pentru că am avut parte de mulți oameni creativi în jurul meu. Hai să zic una, că e cea mai ușor de descris. Eram la o nuntă, nu a mea. Știi cum e la nuntă… cea mai importantă femeie de acolo este mireasa. La un moment dat, s-a dus cineva pe scenă să cânte „You are wonderful tonight”, dar nu miresei… ci mie! Mi s-a părut foarte frumos”, a declarat Andreea Raicu în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică, am avut nevoie de terapie”

Andreea Raicu s-a iubit de-a lungul timpului cu mai mulţi bărbaşi celebri, precum Cristi Chivu, Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, Frank Colin, fostul partener al Mariei Marinescu, Tudor Chirilă, Horia Tecău şi Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea.

Andreea Raicu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viaţa ei: „I-am zis acele lucruri cu toată furia pe care o aveam în mine. Într-o zi, a plecat şi mi-am dat seama că nu i-am spus că îl iubesc”