Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața: „Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge”

Andreea Raicu este una dintre cele mai iubite și apreciate prezente feminine din showbiz. De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu foarte multe greutăți peste care a reușit mereu să treacă și să meargă mai departe.

15 ian. 2023, 23:49
Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața: „Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge”
Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața

Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața. De foarte multe ori, vedeta a vorbit deschis despre cum s-a luptat cu anxietatea, cu depresia, dar și cu propriile frustrări, însă foarte puțini sunt cei care știu ce a determinat-o să își schimbe stilul de viață.

Citește și Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit chiar în seara de Crăciun. Motivul este halucinant: „Mi se pare o lipsă de respect” VIDEO

Andreea Raicu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul care i-a schimbat viața

Recent, Andreea Raicu a dezvăluit în podcastul lui Damian Drăghici, că celebritatea a afectat-o extrem de mult la nivel emoțional și că acest lucru i-a generat mai multe probleme de sănătate. Mai mult, frumoasa vedetă a mărturisit care au fost momentele dificile ce au determinat-o să-și schimbe viața.

„În India am descoperit că mă mințeam foarte tare, că eram fericită, că aveam cea mai frumoasă viață, ce se vedea din exterior. Acest produs de marketing… Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr, pentru că era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam.

Viața îți dă niște situații și-ți arată că ar trebui să schimbi ceva. Dar ție îți e frică și te ții cu toți dinții de situația respectivă. Odată mi-au aputat degetul, odată n-am putut merge vreo două săptămâni, mi s-a blocat coloana și n-am mai putut să merg o lună…„, a declarat Andreea Raicu, potrivit spectacola.ro.

Andreea Raicu a spus că de-a lungul timpului, a fost vânată de paparazzi pentru a-i „captura” cearcănele și că din această cauză ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei. Însă, în cele din urmă, a reușit să treacă peste acest obstacol din viața sa și acum se acceptă exact așa cum este.

„Noi nu am fost învățați să ne ascultăm corpul absolut deloc. Știi cum spun oamenii: aaa, mă simt un pic rău. Unde te simți, de unde vine starea asta? Dacă am o stare proastă încerc să văd de unde am starea asta și o analizez. Așa pot să îmi rezolv problema fără să o târăsc. Dacă mă doare capul, sunt obosită sau n-am băut apă. Corpul ne spune tot.

Are legătură cu felul în care mă simt eu când sunt singură, nu când sunt în fața oamenilor care mă aplaudă și primesc click-uri și like-uri. Atunci când ele se termină, se termină și toată bucuria și încrederea și ești iarăși gol’, a mai spus Andrea Raicu.

Citește și Andreea Raicu, despre lupta cu depresia: „Nu numai că eram nefericită, eram distrusă”