Dieta cu castraveţi a Andreei Raicu face furori pe reţele: Cum ca să dai jos 7 kg într-o săptămână

Odata cu temperaturile ridicate, au aparut si o multime de diete pentru slabit, care promit rezultate uimitoare in cel mai scurt timp posibil.

04 iul. 2022, 06:56
Dieta cu castraveţi a Andreei Raicu face furori pe reţele: Cum ca să dai jos 7 kg într-o săptămână

Dieta cu castraveți a Andreei Raicu. Pentru că este ”sezonul” dietelor -fulger, iată o variantă rapidă de a scăpa de câteva kilograme în plus, chiar înainte de a-ți face apariția pe plajă. Ce este dieta cu castraveţi? Asa cum intuiesti deja, dieta cu castraveti presupune… consumul de castraveti in cantitati uriase. De fapt, singura regula specifica acestei diete este urmatoarea: atunci cand iti este foame, mananca un castravete!

Ce trebuie să faci că să dai jos 7 kg în doar o săptămână? Iată cum arată dieta cu castraveți a Andreei Raicu!

Castraveții sunt oricând bine veniți în dietă, dar și în curele de slăbire. Conțin 90% apă și sunt săraci în calorii. 100 g de castraveți nedecojiți conțin doar 15 kcal, doar 4 g de carbohidrati, ZERO grasimi și colesterol,

Salată de pepene cu castraveţi. Reţeta uşoară, gata în cinci minute, ideală la plajă. Andreea Raicu o recomandă!
Așa cum intuiești deja, dieta cu castraveți presupune consumul de castraveți în cantități uriașe. De fapt, singura regulă specifică acestei diete este următoarea: atunci când îți este foame, mănâncă un castravete!

Pentru a avea o dietă echilibrată, specialiștii recomandă și consumul de alte produse, bogate în proteine: ouă, pește, carne de pui și nuci.

Dieta cu ayran, băutura care te ajută să slăbești când e caniculă. Rețeta cu doar 3 ingrediente e gata în 5 minute
Iată cum poate arăta meniul pentru o zi:

 

Mic dejun: două ouă fierte sau făcute omletă, condimentate cu ierburi, sare și piper + castraveți

Gustare: doi castraveți

Prânz: o salată de castraveți cu roșii + o linguriță de ulei de măsline / o salată de castraveți cu brânză de vaci

Gustare: un măr verde / un castravete

Cină: file de somon cu salată de castraveți proaspeți

Dieta lui Jojo. Cum se menţine în formă celebra actriţă şi la ce aliment nu poate renunţa: „Am ţinut diete toată viaţa mea!”
Daca vrei să slăbești rapid, trebuie să știi că dieta cu castraveți poate fi foarte eficientă, însă doar pe o perioadă scurtă de timp. După ce vei încheia dieta, este recomandat să păstrezi un stil de viață echilibrat, pentru a menține efectul obținut și pentru a nu pune la loc toate kilogramele pierdute.

Cat de sanatoasa este dieta cu castraveti?
Castravetele, in sine, este o leguma deosebit de sanatoasa. Acesta contine 90% apa, ceea ce il face alimentul perfect pentru vara, mentinand un nivel optim de hidratare a organismului.

In plus, un castravete reprezinta o sursa minunata de vitamina A, vitamine din complexul B, acid folic si enzime care ajuta digestia.

Daca vrei sa slabesti rapid, trebuie sa stii ca dieta cu castraveti poate fi foarte eficienta, insa doar pe o perioada scurta de timp. Dupa ce vei incheia dieta, este recomandat sa pastrezi un stil de viata echilibrat, pentru a evita efectul yo-yo.

Consumul exclusiv de castraveti si inca o serie de cateva alimente nu este benefic, pe termen lung. Corpul are nevoie de o gama complexa de vitamine, minerale si nutrienti, asa ca o dieta variata este esentiala pentru mentinerea sanatatii.