Andreea Raicu, implicată într-un accident rutier

Vedeta TV Andreea Raicu a fost implicată într-un accident rutier în timp ce vorbea la telefon cu o prietenă pe care încerca să o convingă de efectele pozitice ale meditaţiei.

07 ian. 2017, 11:33
Andreea Raicu, implicată într-un accident rutier

Accidentul a avut loc în 2015, însă vedeta îl aduce în discuţie acum, pe blogul personal, atrăgând atenţia asupra unui alt aspect, şi anume dacă sunt bune meditaţiile oriunde şi oricând. Andreea Raicu susține că în ultima perioadă se axează tot mai mult pe dezvoltarea personală spirituală.

„Accidentul de mașină – ușor – pe care l-am avut zilele trecute mi-a mai dovedit încă o dată cât de important e să fim mereu cu ochii în patru, cu adevărat conștienți de tot ce trăim. În urmă cu câteva zile eram în mașină și vorbeam la telefon – legal, cu handsfree – cu o prietenă bună. Ea îmi spunea că nu face meditație pentru că nu are timp! Și nu doar ea îmi spune asta! Eu încercam să-i explic că a medita nu înseamnă, așa cum greșit crede foarte multă lume, să stai izolat într-un colț, ci să reușești să fii cu adevărat conștient de gândurile tale, de prezent, de ceea ce faci. […]

Îi spuneam că poți medita chiar și atunci când ești în mașină și conduci pentru că asta înseamnă să fii cu adevărat atent la ce faci și la ce ți se întâmplă.

Paradoxal, fix în acel moment cineva nu era atent la ce făcea. Și a provocat un accident: a lovit mașina mea și a proiectat-o în cea din față”, povestea Andreea Raicu pe blogul ei.