Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă: „Sper să am cât mai curând. Am început să văd viața într-un mod diferit”

Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite vedete din România. Deşi se bucură de un real succes pe plan profesional, în viaţa personală nu a fost atât de norocoasă. Chiar dacă a avut relaţii serioase şi de lungă durată, ele nu au rezistat.

25 aug. 2021, 18:05
Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă: „Sper să am cât mai curând. Am început să văd viața într-un mod diferit”
Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă

Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă. În ultima vreme, prezentatoarea şi-a schimbat percepţia despre viaţă şi a mărturisit că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie şi chiar să aibă un copil. O fetiţă, mai exact. Vedeta vrea să rămână însărcinată cât mai repede, pentru că se consideră pregătită pentru a creşte un copil.

Citeşte şi: Andreea Raicu, mărturisiri despre sarcină după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică petrecută alături iubit: „Știi care e visul meu?”

Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă

Sper să am cât mai curând (n.r. o fetiţă). Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire.

 Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.

Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta„, a transmis Andreea Raicu, pe pagina sa de Instagram.

Motivul pentru care Andreea Raicu nu se mărită

Andreea Raicu

a căzut în depresie pentru că ajunsese la 30 de ani, iar apropiații o tot întrebau când se mărită și când va avea un copil. A ajuns la psiholog și s-a tratat.

A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu.