Andreea Raicu, mărturisiri despre sarcină după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică petrecută alături iubit: „Știi care e visul meu?”

Andreea Raicu a rupt tăcerea cu privire la o posibilă sarcină, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Grecia, pe care a petrecut-o alături de iubit și câțiva prieteni.

07 iul. 2021, 23:55
Andreea Raicu, mărturisiri despre sarcină după ce s-a întors dintr-o vacanță exotică petrecută alături iubit: „Știi care e visul meu?”

Andreea Raicu

a dezvăluit că își dorește să rămână însăcinată. Aceste declarații au fost făcute în cadrul unei emisiuni TV, la puțin timp după ce s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Grecia, alături de iubit și câțiva buni prieteni.

Andrea Raicu este cunocută ca fiind o persoană extrem de discretă cu privire la declarațiile despre viața personală, cu toate acestea vedeta a mărturisit că își dorește foarte mult să rămână însărcinată. Andreea Raicu nu și-ar dori totuși ca opnia publică să afle, ci ar vrea ca toată lumea să fie luată prin surprindere de eveniment doar în momentul în care va naște.

Frumoasa șatenă a și glumit pe seama faptului că abdomenul ei a dat de bănuit unora, că ar fi deja însărcinată.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.  M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele.”, a declarat Andreea Raicu, conform CanCan.

Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani. „Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”

Andreea Raicu

are 43 de ani și parcă niciodată nu a arătat mai bine de atât. Vedeta susţine că, de-a lungul timpului, a învățat să se accepte și să aibă încredere în propria persoană. Andreea Raicu a vrut să le arate fanilor ei care o urmăresc pe reţeaua Instagram cum arată nemachiată, atunci când se trezește dimineața. Ea a publicat două fotografii. În prima apare machiată, iar în următoarea – fără pic de machiaj pe față, conform Viva!

Andreea Raicu a ales să procedeze astfel pentru a le face pe admiratoarele ei să înțeleagă că fotografiile de pe Instagram, de multe ori, nu reflectă realitatea.

„Aşa arat eu când ma trezesc dimineață! … O alta minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram si care te frustrează pentru ca simti ca nu esti la fel de frumoasa, perfecta, radianta ca femeile pe care le urmărești. Daca simti asta si cand te uiti la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca sa vezi realitatea”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.