Andreea Raicu, mărturisiri cutremurătoare despre copilărie. Cum era umilită de tatăl ei: „Ce crezi că o să se aleagă de capul tău?”

Andreea Raicu a dezvăluit că a avut o relaţie nu tocmai plăcută cu tatăl ei, care nu doar că nu a susținut-o, ba o mai şi certa, de foarte multe ori, pentru că petrecea prea mult timp aranjându-se în oglindă.

10 apr. 2023, 22:12
Andreea Raicu, mărturisiri cutremurătoare despre copilărie. Cum era umilită de tatăl ei: „Ce crezi că o să se aleagă de capul tău?”
Andreea Raicu, mărturisiri cutremurătoare despre copilărie. Cum era umilită de tatăl ei: "Ce crezi că o să se aleagă de capul tău?"

Andreea Raicu, mărturisiri cutremurătoare despre copilărie. Vedeta are acum propriul brand de haine, fiind inspirată de mama sa, care era mereu plecată şi îi aducea tot felul de obiecte vestimentare din călătoriile sale.

„Îmi plăcea la nebunie, spre disperarea tatălui meu, să mă îmbrac. Și, venind din perioada comunismului, unde nu aveam prea multe posibilități, aveam norocul să am o mamă care călătorea foarte mult și îmi aducea foarte multe rochițe. Așa că, aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum. Aveam șosete cu dantelă care se asortau. Agrafele, clamele, care aveau diverse culori sau accesoriile, bijuteriile. Pentru că primeam întotdeauna de la mătuși tot felul de bijuterii. Și aveam tot felul de pantofi colorați, roșii, roz. Am fost foarte norocoasă”, a spus Andreea Raicu, conform Click!.

Citeşte şi: Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”

Vedeta primea doar accesorii noi, achiziționate special pentru ea: „Accesorii potrivite vârstei mele și accesorii care se potriveau cu personalitatea mea, niciodată nu-mi dădeau lucruri purtate. Îmi dădeau lucruri special pentru mine. Și era clar. Și în ziua de astăzi se întâmplă la fel. Mătușa mea îmi cumpără bijuterii care știe ca mi se potrivesc și care îmi plac”.

„Bunica mea era croitoreasă. Și atunci, eu stăteam și mă uitam în reviste. Îi ziceam și a doua zi aveam. Îmi aduc aminte că mi-a făcut o rochie superbă. Era un material alb, cu căpșuni. Și am văzut eu o rochie cu spatele gol și mi-a făcut. Și cu un ilic peste, tot din același material. Eram îmbrăcată și de hainele pe care le aducea mama și de ceea ce făcea bunica”, a mai precizat vedeta.

Citeşte şi: Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy. Imagini incendiare cu vedeta FOTO

În schimb, tatăl ei obișnuia să o certe. „Tatăl meu spunea „Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă. Tu ce crezi că o să se aleagă de capul tău? O să trăiești din haine?”. Ei bine, se pare că da!”, a mărturisit Andreea Raicu.