Andreea Raicu o atacă pe ‘Zâna surprizelor’: „I-aş schimba stilul vestimentar. Uităm ce ne face cu adevărat frumoase”

Andreea Raicu o atacă pe 'Zâna surprizelor'. Amândouă poartă numele de Andreea şi sunt două dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Chiar dacă nu mai activează la TV, ambele au proiecte şi business-uri de succes.

05 mai 2023, 18:19
Andreea Raicu o atacă pe ‘Zâna surprizelor’: „I-aş schimba stilul vestimentar. Uităm ce ne face cu adevărat frumoase”

Andreea Raicu o atacă pe ‘Zâna surprizelor’. Cea dintâi a fost invitata lui Denise Rifai, la Kanal D de a răspuns celor 40 de întrebări adresate de prezentatoarea. Una dintre ele a fost:  „Cui i-ar schimba Andreea Raicu stilul vestimentar?„, este întrebarea adresată de Denise Rifai.

Citeşte şi: Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie: „Luni întregi nu am vorbit cu tata, eram nervoasă şi furioasă pe el”

Andreea Raicu o atacă pe ‘Zâna surprizelor’

Pentru că activează în domeniul fashion-ului, deţine un magazin fizic şi online de îmbrăcăminte, Andreea Raicu a mărturisit că Andreei Marin i-ar schimba stilul vestimentar şi anume l-ar face mult mai simplu.

Andreei Marin i-aş schimba stilul vestimentar. Cred că aş îmbrăca-o mult mai simplu. Evident că, alegerile noastre vestimentare sau orice fel de alegeri pe care noi le facem în fiecare zi ne reprezintă, spun ceva despre noi. Cred că aş face ceva mult mai simplu din alegerile pe care le face ea.

Alte vedete? Nu m-am gândit la asta. M-aş bucura să văd multe vedete îmbrăcate în hainele mele, pentru că ceea ce văd în showroom-ul nostru atunci când clientele vin şi se îmbracă în hainele Amalin, mă bucură extraordinar de tare, pentru că le văd cum, dintr-odată, devin extrem de feminine şi frumoase. Şi nu pentru că hainele sunt într-un anumit fel, ci felul în care le fac să se simtă.

Pentru că noi am ajuns să avem o energie masculină extrem de puternică în noi, încât uităm ce ne face cu adevărat frumoase şi o haină foarte feminină, cu nişte detalii care te fac să te simţi bine, de foarte multe ori produc o transformare foarte mare în persoanele care poartă hainele noastre„, este răspunsul oferit de Andreea Raicu, la Kanal D.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 40 de intrebari (@40deintrebari)