Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie: „Luni întregi nu am vorbit cu tata, eram nervoasă şi furioasă pe el”

Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie. Cu un tată extrem de dur, vedeta a trăit o viață grea, încercând mereu să fie la înălțimea așteptărilor acestuia. Şi asta doar pentru a primi iubirea de care avea atât de multă nevoie.

02 mai 2023, 17:56
Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie: „Luni întregi nu am vorbit cu tata, eram nervoasă şi furioasă pe el”
Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie

Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, fosta vedetă de televiziune și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele trăite alături de tatăl său, ale cărui vorbe dure nu le va putea uita niciodată.

Citeşte şi: Andreea Raicu, amănunte despre relaţia cu Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional”

Drama trăită de Andreea Raicu în copilărie

Andreea susține că tatăl său o umilea ori de câte ori avea ocazia, iar singurele momente în care îi era alături era atunci când se îmbolnăvea.

Mi-a luat foarte mult timp să mă împac cu tot ce s-a întâmplat. La momentul respectiv eram foarte nervoasă și furioasă pe el și mi-am arătat această furie.

Mi-amintesc că au fost luni întregi în care nu am vorbit cu el. La un moment dat, era vară, mi-amintesc că l-am auzit vorbind cu mama și spunându-i: „Nu se va alege nimic de fata asta. Stă toată ziua și se prostește în oglindă și schimbă hainele de parcă asta i-a aduce ceva în viață”.

De aceea, mulți ani, partea de fashion am considerat-o mult prea superficială. Spunea: „O să vină acasă cu burta la gură și nici n-o să știe cine e tatăl și o să aibă tot timpul grijă de un bărbat care să aibă grijă de ea”. Când am auzit asta, trei-patru luni n-am vrut să mai vorbesc cu el și nu știa de ce.

M-a influențat mult, pentru că m-am gândit că, dacă vreodată, vreun bărbat va avea grijă de mine, tatăl mea avea dreptate. De aceea, toată viața nu am lăsat nici un bărbat cu care am avut o relație să aibă grijă de mine.

Acea frază mi-a rămas tatuată în minte și a trebuit să fac foarte multă terapie ca să pot să ies din această poziție a unei fetițe care trebuie să-i demonstreze tatălui că e capabilă să facă lucruri și că nu va rămâne proastă și măturăreasă cum a spus el.

Pentru că totdeauna trebuia să fiu foarte deșteaptă ca să primesc dragostea. Această dinamică a mers cu mine și când eram mare, drept urmare când un bărbat îmi oferea dragostea peste noapte, mi se părea extraordinar de plictisitor”, a spus Andreea Raicu, la Kanal D.