Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând: „Mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi”

Andreea Raicu s-a văzut "urâtă" ani la rând. Deşi este o femeie de succes, apreciată şi iubită de publicul larg, vedeta s-a confruntat şi ea cu standardele frumuseţii. Din cauza imaginilor pe care le vedea în reviste, intervenea comparaţia, iar atunci scădea încrederea în atuurile sale fizice.

07 apr. 2022, 19:35
Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând: „Mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi”
Andreea Raicu s-a văzut "urâtă" ani la rând

Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând.  Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre defectele fizici pe le vedea la ea, atunci când se uita în oglindă sau atunci când privea câte o imagine în revistele de beauty.

Citeşte şi: Andreea Raicu, dezvăluiri intime despre foştii săi iubiţi. „Am încercat să salvez niște bărbați”

Andreea Raicu s-a văzut „urâtă” ani la rând

Fosta prezentatoare a mărturisit că se considera urâtă, mai ales când era adolescentă. Aceasta a povestit și despre perfecțiunea și reperele frumuseții care nu au legătură cu realitațea.

Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu Photoshop, nu toată lumea avea acces la asta.

Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc’„, a spus Andreea Raicu, pentru Okmagazine.ro.

Câţi bani a primit Andreea Raicu pentru a poza în Playboy

Andreea Raicu este de una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Acum mulţi ani, a fost ofertată de Playboy, care i-a oferit o sumă imensă pentru a poza goală.

Andreea Raicu a dezvăluit în emisiunea „La Măruţă” că refuzat propunerea cu toate că onorariul era unul imens. „Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a dezvăluit Andreea Raicu.