Andreea Raicu se judecă pentru diamante

Andreea Raicu vrea să dea în judecată firma de diamante a cărei imagine a fost până anul trecut.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 09:05
Andreea Raicu se judecă pentru diamante

Motivul este simplu: deşi colaborarea s-a încheiat, firma continuă să se folosească de imaginea Andreei pentru promovarea produselor, potrivit click.ro.

În 2011, pe lângă contractul care i-a îngroşat contul bancar cu zeci de mii de euro, vedeta s-a bucurat şi de bijuterii-unicat, pe care le-a purtat în şedinţe foto, la evenimentele mondene unde s-a prezentat şi chiar în emisiunile sale. Chiar şi aşa, odată ce colaborarea s-a încheiat, vedeta este foarte supărată că firma continuă să-i folosească imaginea în reclame şi este decisă să-şi facă dreptate chiar şi la tribunal.

„Andreea Raicu a fost imaginea Rafael&Sons (producător de diamante – n.r.) în România până la finalul anului. De la începutul acestui an, am avut mai multe runde de discuţii pentru prelungirea contractului. Având în vedere că negocierile au fost de bună credinţă şi încă nu s-au încheiat, sperăm ca, în final, concluziile să fie satisfăcătoare pentru ambele părţi”, a precizat Noam Lenzini, managing director al Rafael&Sons Diamonds & Jewelries.