Andreea Raicu, super-sexy pe plajele din Maldive. Cum arată în costum de baie la 43 de ani FOTO

Andreea Raicu a petrecut o vacanţă de vis în Maldive, alături de o gaşcă de prieteni, chiar dacă recunoaște că a avut îndoieli în legătură cu plecarea, din cauza pandemiei de coronavirus.

13 ian. 2021, 14:24

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani, a postat din Maldive pe contul de socializare imagini în costum de baie, demonstrând încă odată că are o siluetă impecabilă.

Andreea Raicu, super-sexy în Maldive

„Inițial nu am vrut să merg în vacanță, mi-a fost teamă, chiar dacă frica de virus nu mi-a guvernat viața, tot aveam o temere. Eu m-am protejat foarte bine. De aceea, am ales o destinație safe, aveam nevoie să mă odihnesc. Am plecat speriată și în avion am avut cu mine o trusă cu mănuși, dezinfectant, măști, am luat chiar și un pai să beau cu el. Eram speriată ce o să fac când vine mâncarea în avion! Am fost norocoasă că lângă mine în avion au stat oameni pe care îi știam”, a declarat Andreea Raicu la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Andreea Raicu a dezvăluit de ce a renunţat definitiv la televiziune. „Era viaţa din filme, viaţa fără greşeală. Simţeam că lipsea ceva”

Vedeta s-a simţit foarte bine la căldură: „Aveam nevoie să mă odihnesc. Acolo nu trebuia să purtăm masca, doar personalul purta. Cel mai ciudat  a fost când am mers la sală, erau oameni lângă tine la trei metri, m-am simțit foarte vulnerabilă. Am stat mult la plajă, erau 27 de grade. Am stat doar șase zile în care nu am făcut nimic, am avut nevoie să-mi resetez creierul. Am închis telefonul, nu am făcut decât 10 poze”.