Andreea, sora fetiţei luată de la familia care a crescut-o pentru adopţie în SUA, mesaj sfâşietor pentru Sorina VIDEO

Andreea, sora Sorinei, fetița luată de autorități de la familia care a crescut-o la Baia de Aramă pentru a fi adoptată în America, spune într-o filmare pe Facebook, că o iubește pe sora ei și că aceasta se va întoarce din America după ce va împlini 18 ani. Intre timp, Andreea sufera foarte tare fara surioara ei, îi scrie scrisori şi chiar şi noaptea se trezeşte pentru a întreba de ea. Mama sa adoptivă, care o avea în plasament şi pe Sorina, a povestit la România TV ca Andreea s-a trezit in miezul de noapte plangand si intreband cand se va intoarce acasa sora ei.

RomaniaTV.net
22 iun. 2019, 12:25
Andreea, sora fetiţei luată de la familia care a crescut-o pentru adopţie în SUA, mesaj sfâşietor pentru Sorina VIDEO

„E în America. Îi zicea lui mami că nu vrea să plece. A venit o procuroare care a tras de ea. A tras-o de mână până a dat și cu capul. Sorina zicea că: mami, nu vreau să plec. (…) Sufletul meu e despărțit. (…) De la 18 ani se întoarce. Că ne iubește. Pe mami, pe tati și pe mine. Mami să nu mai plângă. Tati să nu se mai streseze, pentru că o să vină înapoi. Sori, te iubesc”, spune Andreea în filmare.

Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetiţa de opt ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de origine română din SUA şi preluată vineri cu scandal de autorităţi, susţine că managerul de caz a obligat-o să semneze declarația de refuzu a adopţiei. Asistenta și soțul său mai spun că micuța Sorina avea toate condițiile de trai asigurate.

Citește și: Ce spun soţii care au crescut-o pe Sorina, după ce fetiţa a fost dusă la viitoarea familie de adopţie


loading...