Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta: „Am zis că o să înnebunesc!”

Andreea Tonciu a încheiat anul 2021 la spital, pe pefuzii, din cauza unei răceli puternice. Din păcate, 2022 a începiz la fel de prost, iar vedeta a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

05 ian. 2022, 19:57
Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Ce a pățit vedeta: „Am zis că o să înnebunesc!”

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Chiar înainte de Anul Nou, vedeta a ajuns pe perfuzii din cauza unei răceli puternice, iar la doar câteva zile a ajuns din nou pe mâinile medicilor din cauza unei probleme la urechi.

Andreea Tonciu a ajuns din nou pe mâna medicilor!

Andreea Tonciu şi-a anunţat fanii virtuali că este, din nou, în drum spre medici, după ce s-a trezit cu câteva pete chiar în jurul ochilor. „Aproape sunt bine, m-am vindecat de această răceală, dar încă nu am terminat cu medicii. Acum mă duc la ORL, nu, nu, m-am căpiat! La ORL am fost ieri, acum mă duc la oftalmologie și la dermatologie pentr că mi-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi. Am fost foarte absentă, dar credeți-mă că mi-a fost rău. Am zis că o să înnebunesc. Luna decembrie a fost o lună foartea rea. Am avut răceli peste răceli, probleme de sănătate, extra, de toate”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită: „L-aş face de bani”

Andreea Tonciu a avut parte doar de momente neplăcute de Crăciun și Revelion. Pe 23 decembrie, vedeta a aflat că a murit o persoană dragă, astfel că a fost devastată de durere. Mai mult, imediat după înmormânatre, a contactat o răceală foarte gravă, astfel că a stat la perfuzii câteva zile, iar apoi a fost nevoită să meargă la spital deoarce nu mai auzea cu o ureche. Abia rezolvate aceste probleme că au şi apărut unele noi, care îi dau din nou bătăi de cap!