Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită: „L-aş face de bani”

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită. Într-un interviu recent pentru "Xtra Night Show", bruneta a fost întrebată cum ar proceda dacă ar rămâne fără bani peste noapte, iar răspunsul a fost fără reţineri.

17 mai 2021, 23:21
Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită: „L-aş face de bani”

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită.  Vedeta a spus mai în glumă, mai în serios, că dacă situația ei financiară nu ar fi chiar una roz și ar veni peste noapte falimentul peste ea, „s-ar combina cu un bogătaș bătrân pe care l-ar face de bani„.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, decizie radicală! Motivul uluitor pentru care nu mai vrea să gătească

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită

După, a menționat că a fost o glumă şi că nu a fugit de muncă pentru a-și câștiga banii. „10 lei? Ce să fac cu ei? Îi dau celui care parchează mașina 10 lei! Pe ce să cheltui? Mi-aș lua mâncare și un suc! Deci, dacă aș avea doar 10 lei pe lună, m-aș combina cu un bogătaș bătrân și l-aș face de bani, dar nu am făcut niciodată, pentru că nu pot.

Și dacă nu, m-aș angaja! Orice, vânzătoare la orice, nu contează. De muncă nu fug! Îmi place să muncesc. Chiar îmi place! Când mă plictisesc, mă duc la mama la florărie și vând„, a declarat Andreea Tonciu la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu

Giani Kiriţă a fost umilit de Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Bruneta a acceptat provocarea sosurilor iuţi şi a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Cel mai plictisitor bărbat la pat, pe care l-a avut, a fost nimeni altul decât fostul fotbalist Giani Kiriţă.

Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt… am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!”, i-a spus Tonciu lui Măruţă, care a citit ce scria pe foaie.

Întrebarea era: „Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?”.