Andreea Tonciu a elucidat misterul și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux: ”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

Andreea Tonciu pare că o duce foarte bine, iar banii pentru ea nu reprezintă o problemă. Și-a cumpărat un apartament luxos într-o zonă în care puțini au acces. Recent, aceasta a lămurit de unde are bani să ducă o viață bună pe plan financiar.

27 nov. 2022, 09:26
Andreea Tonciu a elucidat misterul și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux: ”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

Andreea Tonciu pare că o duce foarte bine, iar banii pentru ea nu reprezintă o problemă. Mulți s-au întrebat cum de reușește să aiba finanțe pentru a trăi în lux și pentru a-și cumpăra tot ce își dorește.

Andreea Tonciu: ”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

În urmă cu doar câțiva ani, Andreea Tonciu făcea spectacol pe la show-uri TV, acolo unde remarca prin atitudinea sa vulcanică. Timpul a trecut, iar Andreea Tonciu s-a dedicat familiei și a preferat să stea mai departe de lumea reflectoarelor.

Chiar și așa o duce foarte bine pe plan financiar. Și-a achiziționat un apartament luxos într-o zonă foarte bună, are doar haine și accesorii de lux, iar mulți și-au pus întrebarea de unde are aceasta atât de mulți bani, mai ales că trăim vremuri în care prețurile cresc de la o zi la alta.

”Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Cel care aduce bani în casă este chiar soțul Andreei Tonciu, iar aceasta se ocupă în cea mai mare parte a timpului, de fetița lor.

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a spus   Andreea Tonciu la „Teo Show”.

Citește și: Doliu în lumea teatrului. S-a stins din viață actrița Sanda Toma, la vârsta de 88 de ani

Ei și se pare că soțul Andreei chiar câștigă foarte bine având în vedere că prețul apartamentului achiziționat recent este unul foarte mare.

„Acest apartament are trei camere și două băi (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!(…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit vedeta de televiziune în emisiunea lui Teo Trandafir.
Citeşte întreaga ştire: Andreea Tonciu a spus de unde are bani: „Eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”. Și-a luat apartament de lux și mașină de 200 de mii de euro.

Andreea Tonciu este căsătorită cu afaceristul Daniel Niculescu

Tânărul a reușit să o tempreze foarte mult pe Andreea, iar de când aceasta a devenit mamă e complet altă persoană.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp.

Citește și: FOTO: Femeile din viața lui Kanye West, rapperul care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Cele 16 partenere care i-au marcat viața