FOTO: Femeile din viața lui Kanye West, rapperul care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA. Cele 16 partenere care i-au marcat viața

Kanye West, rapperul care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024, a început să aibă o viață din ce în ce mai zbuciumată. Totuși, de fiecare dată reușește să treacă peste necazuri alături de lângă o femeie frumoasă. „Istoricul" relațiilor o confirmă.

26 nov. 2022, 23:00

Ultimii ani au fost foarte agitați pentru Kanye West (45 de ani). El a transmis în repetate rânduri mesaje sociale, politice, de protest, motiv pentru care a fost blocat de Twitter, pe vremea când rețeaua socială se afla în grațiile Partidului Democrat, al lui Joe Biden.

Kanye West nu s-a ferit să atace noile mișcări cu accente extremiste, precum Black Lives Matter (BLM), ideologia care a profitat de un incident nefericit pentru a dărâma statui, de a incendia orașe, de a promova discriminarea pozitivă și a promova diverse inițiative controversate.

După ce Elon Musk a preluat Twitter, contul rapperului a fost reactivat.

Și viața personală a cântărețului a avut de suferit în trecut. Cea mai puternică lovitură a fost despărțirea de Kim Kardashian, cu care West are patru copii.

Modelul care a pozat în repetate rânduri nud a dezvăluit motivul rupturii.

„Copiii mei mă împlinesc, dar îmi e de ajuns? Niciodată nu am considerat că sunt singură. Mereu am crezut că e totul în regulă, eu sunt cu copiii, soțul meu se mută din stat în stat, iar eu îl sprijin în această călătorie. După ce am împlinit 40 de anil am realizat că nu vreau un bărbat care să locuiască într-un stat diferit de mine.

M-am gândit că atunci ne înțelegem cel mai bine, dar asta este trist și nu ceva ce îmi doresc. Vreau pe cineva cu care să mă uit la aceleași show-uri, care să vrea să facă sport cu mine în fiecare zi … toate lucrurile mici pe care nu le am. Am toate lucrurile mari, tot ce e extravagant, orice ți-ai putea imagina.

Sunt recunoscătoare pentru aceste experiențe, dar cred că sunt pregătită și pentru cele mici, care cred că au o importanță foarte mare”, a declarat Kardashian, într-o discuție cu Kris Jenner.

 

Cu ce femei s-a iubit Kanye West, de-a lungul timpului

 

De-a lungul timpului, Kanye West a avut idile cu o mulțime femei frumoase, cunoscute în spațiul public. Printre ele se numără:

  • Alexis Phifer (46 de ani), fashion designer. A fost în relație cu Kanye în perioada 2002 – 2008. În 2006 s-au logodit.
  • Brooke Crittenton (40 de ani), model. A fost cuplată cu Kanye în perioada 2005-2006.
  • Sky Nellor (51 de ani), model. S-a iubit cu Kanye West în anul 2006.
  • Amber Rose (39 de ani), model, dansatoare. A format un cuplu cu cântărețul în perioada 2008-2010.
  • Angela Martini (36 de ani), model. A avut o idilă cu rapperul în 2009.
  • Selita Banks (39 de ani), model. Două luni a durat idila, în 2010.
  • Dollicia Bryan (38 de ani), model. Relația s-a consumat în 2010. Opt luni de zile a rezistat.
  • Melody Thornton (38 de ani), cântăreață. Idila a durat două luni, în 2010.
  • Chanel Iman (31 de ani), model. Cei doi s-au iubit în perioada 2010 – 2011, timp de opt luni.
  • Kim Kardashian (42 de ani), model, antreprenor, prezentatoare TV. A fost cuplată cu West în perioada 2012 – 2021. S-au logodit în 2013, iar în 2014 s-au căsătorit.
  • Christina Milian (41 de ani), cântăreață. A avut câteva escapade cu artistul american în 2016.
  • Irina Shayk (36 de ani), model. A fost cuplată cu Kanye în 2021.
  • Vinetria (23 de ani), model. I-a ținut companie lui West în 2021.
  • Julia Fox (32 de ani), actriță. L-a consolat pe Kanye West după despărțirea de Kim Kardashian în perioada 2021-2022.
  • Candice Swanepoel (34 de ani), model. A avut câteva întâlniri cu rapperul în 2022.
  • Chaney Jones (25 de ani), Instagram model. A avut o scurtă idilă cu Kanye în 2022.

Cele prezentate mai sus sunt doar figurile cele mai marcante din viața lui Kanye West, despre care presa de cancan a aflat, informații centralizate de site-ul de profil WhosDatedWho.