Andreea Tonciu a făcut anunţul: „De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”

În ultima vreme, au tot existat zvonuri că relaţia dintre Andreea Tonciu şi soţul ei, Daniel Niculescu, nu ar fi doar lapte şi miere. Vedeta a recunoscut acest lucru, însă niciodată nu a fost vorba de vreo despărţire.

04 mart. 2021, 14:44
Andreea Tonciu a făcut anunţul: „De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”
Andreea Tonciu a vorbit despre relaţia cu soţul ei

Andreea Tonciu a vorbit despre relaţia cu soţul ei şi a mărturisit că nu este o fire romantică, iar de când a apărut fetiţa în viaţa lor, nici nu mai dorm împreună.

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu.

Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert‘,  a mărturisit Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Andreea Tonciu, scandal monstru cu soţul

Andreea Tonciu a povestit într-un interviu recent că tot conflictul cu soţul ei a pornit de la faptul că bărbatul nu este de acord ca ea să participe la Asia Express. Invitată la „Star Matina”, vedeta a declarat că profesional vorbind a avut ceva de suferit din cauza geloziei soțului ei, care nu a lăsat-o să se implice în multe proiecte de televiziune.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, momente groaznice. „Am făcut infecţie, mă urc pe pereţi de durere!”

Totul a pornit de la o ieşire în club. După ce a ajuns acasă, vedeta a început să țipe la soțul ei în gura mare, întrebându-l de ce nu a lăsat-o să participe la emisiune. Andreea Tonciu a și plâns în hohote atât de tare, încât crede că vocea ei s-a făcut auzită în casele tuturor vecinilor.

Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii!”, a spus Andreea Tonciu.