Andreea Tonciu, motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana? „A fost un pic de tensiune”

Andreea Tonciu, motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana? Aceasta a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruţă soţiei fostului tenismen, după ce aceasta a declarat că nu vrea să dezvăluie motivul real. A recunoscut că au existat ceva tensiuni legate de Andreea, însă nu ea a fost de vină.

11 ian. 2021, 22:30
Andreea Tonciu, motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana? „A fost un pic de tensiune”
Andreea Tonciu a spus că şi Ilie Năstase a curtat-o în trecut

Andreea Tonciu, motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana? „Am văzut şi eu câte ceva în legătură cu Nick Rădoi, nu este adevărat. Sub nicio formă nu este el motivul pentru care m-am certat cu Ilie. Aşa a considerat el să spună, ei s-au mai tatonat aşa, din când în când, şi probabil că Nick a crezut că este din cauza lui. Nu voi spune motivul real, însă de la un lucru banal, în orice caz„, a declarat Ioana Năstase în emisiunea La Măruţă.

Citeşte şi: Ioana, despre divorţul de Ilie Năstase: „Am plecat cu ce aveam pe mine”

Andreea Tonciu, motivul pentru care Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana?

Noi ne-am pus întrebarea că poate discuţiile au apărut şi din cauza declaraţiilor făcute de Andreea Tonciu, când a spus că şi Ilie Năstase a curtat-o în trecut„, i-a spus Cătălin, la care Ioana a răspuns:

Nu, Doamne fereşte! Voi mă cunoaşteţi pe mine, nu mă interesează trecutul lui Ilie. Respect fostele lui soţii, n-am avut niciodată conflict cu ele. A fost un pic de tensiune, el se agita, s-a enervat pe motivul că o astfel femeie poate să vorbească aşa ceva, dar discuţiile dintre mine şi Ilie nu au pornit de la asta.

Încă nu am lămurit lucrurile. Eu sunt la Constanţa, Ilie este la Bucureşti. M-a sunat astăzi, mi-a spus că este frumos la Bucureşti, ninge. Nu şi-a cerut scuze, nu am vorbit foarte mult, am schimbat doar câteva cuvinte„, a mai mărturisit bruneta.

Citeşte şi: Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase: „Nu vreau să se supere pe mine”

Cătălin Măruţă a mai întrebat-o pe Ioana dacă este prima dată când între ea şi fostul tenismen au loc astfel de conflicte, iar ea a răspuns: „Nu vreau să vorbesc, te rog, îmi cer scuze, dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Ilie ar trebui să îşi rezolve nişte probleme din trecut, am încercat şi eu să îl ajut„.


loading...
Partenerii noștri