Andreea Tonciu a fost operată de urgență! „Am zis că mor!”. Fanii au fost extrem de îngrijorați. Cum se simte vedeta acum

Andreea Tonciu a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență. Vedeta a făcut mărturisiri la scurt timp după evenimentul mai puțin fericit din viața ei.

08 sept. 2022, 14:10
Andreea Tonciu a fost operată de urgență! „Am zis că mor!”. Fanii au fost extrem de îngrijorați. Cum se simte vedeta acum

Andreea Tonciu operată de urgență

Bruneta este activă pe rețelele de socializare, dar în ultima perioadă a lipsit, ceea ce i-a făcut pe fani să își pună semne de întrebare. Absența acesteia a fost motivată, pentru că a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Andreea a dat explicații concrete pe contul ei de Instagram.

Cu mai mult timp în urmă, vedetei i-a apărut în jurul ochiului ceva asemănător unui coș, motiv pentru care aceasta nu i-a acordat importanță. Atunci când Andreea a mers să se penseze, cosmeticiana a umblat la acel semn și situația s-a agravat.

Citește și: Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV: „A vorbit prost şi mincinos despre mine”

„Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Atunci când vedeta a văzut că situația începe să devină mai rea, a făcut urgent o vizită la medicul dermatolog, care a lămurit situația și, i-a spus că, de fapt, ceea ce are este un chist epidermoid. ”Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a mai declarat Andreea.

După ce a urmat tratamentul recomandat de medici, Andreea Tonciu a fost operată, iar acum se simte mai bine, chiar dacă nu știe cum arată zona în care a fost operată, vedeta fiind încă bandajată.

”Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, iar el m-am dus și m-am operat și mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă desumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată.(…) Poți să rămâi și cu semn”, a zis Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta, și-a îngrijorat toți fanii