Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV: „A vorbit prost şi mincinos despre mine”

Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV. Nu este un secret faptul că bruneta este o fire impulsivă, astfel, nu s-a putut abţine când a auzit că o colegă din showbiz a vorbit urât despre ea şi a ciufulit-o.

29 iul. 2022, 20:01
Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV: „A vorbit prost şi mincinos despre mine”
Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV

Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV.  Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost invitata Oanei Radu în emisiunea prezentată de aceasta, „Detectorul de minciuni”, show difuzat online pe canalul de Youtube „theXclusive”.

Citeşte şi: Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu: „Paris Hilton după o noapte de beţie”

Andreea Tonciu s-a bătut cu o vedetă TV

Andreea Tonciu a fost întrebată dacă, de-a lungul timpului s-a bătut cu o femeie. Răspunsul vedetei a fost unul pozitiv, fără a da detalii despre identitatea femeii. „Da! (n.r s-a bătut cu o femeie) Nu vreau să dau nume pentru că reclama se plătește. Măi, nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e. Era în devenire, voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

@diana.blogger #foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #vorbestemoldova #andreeatonciu ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Bruneta a avut de spus și câteva cuvinte la adresa lui CRBL, pe care nu-l consideră un artist adevărat.  „Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum. Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine.” a declarat Andreea Tonciu în aceeași emisiune.