Andreea Tonciu a lovit-o pe Raluca de la Bambi! „Vorbea urât de mine, îi spunea iubitului meu că sunt o femeie uşoară”

Andreea Tonciu şi Raluca de la Bambi sunt acum colege la "Bravo, ai stil! Celebrities", însă în urmă cu câţiva ani s-au "războit" din cauza unui bărbat, Nicolae Mitea. Prima care s-a iubit cu fotbalistul a fost cântăreaţa, iar când s-au despărţit, acesta s-a cuplat cu Tonciu.

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 14:08
Andreea Tonciu a lovit-o pe Raluca de la Bambi! „Vorbea urât de mine, îi spunea iubitului meu că sunt o femeie uşoară”

La momentul respectiv, blondina povestea că a fost agresată fizic şi verbal de fosta asistentă TV. „Nu am agresat pe nimeni, eu am fost cea care a primit o palmă și înjurături de la Andreea Tonciu. Tremuram de frică la machiaj! Eu sunt implicată într-o altă relație acum, nu vreau să mă bag în alte relații. Cu Mitea sunt doar amică, explica la vremea respectivă Raluca.

Andreea a susținut că nu a lovit-o pe Raluca și că din cauza ei s-a despărțit de fostul fotbalist. „De la începutul relatiei mele cu el îl tot suna pe Nicky și îi vorbea urât de mine. Îi spunea că sunt o femeie ușoară și că a greșit că s-a cuplat cu mine„, spunea Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, declaraţie-şoc pentru un burlac celebru din showbiz-ul de la noi. „Dacă nu mă măritam, pe tine te voiam, să ştii!” FOTO

Andreea Tonciu, criticată de colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu nu se mai abţine şi izbuneşte, după ce a fost criticată de colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru momentul pe care l-a oferit în gală. Bruneta le acuză pe celelalte concurente de ipocrizie, deoarece a văzut că le-a plăcut ceea ce a făcut Andreea, ba chiar au dansat pe melodia orientală.

„Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez… Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun. Mi s-a parut atat de urat din partea lor…

Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun. Sunteti niste ‘moarte’, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am văzut ce ați dansat, v-ați ‘rupt toate!’. Până și juriul s-a ridicat‘, și-a exprimat Andreea Tonciu părerea la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în CĂSNICIE. Mama sa a dezvăluit TOT